..

Nu är det väldigt länge sedan igen. Typiskt mig....  Jag är för lat helt enkelt, OCH jag har varit sjuk i en vecka!
Ni som följer Elins hemsida har kanske lite koll på hästarna! Loppan och Kerstin var på träning för Tusse i söndags. Kan inte annat än säga att dom gick super båda två. Loppan som ibland tror att han fprtfarande är hingst höll på stegra och ville helst vara med dom andra hästarna, men efter en stund var det inte lika roligt längre och då gick han exemplariskt som bara han kan göra! Kerstin hade inte en av sina bästa dagar men hoppar gör hon ju alltid ändå.
Jag har ridit Sandras häst Santana två gånger nu, riktigt roligt! Hon tycker att det är väldigt roligt att hoppa och hon gör det bra!
Nu har jag kommit på varför det är så roligt med unghästar igen! Det är nog det roligaste som finns! Dom är så glada och oförstörda!

Det är sjukt mycket med skolan nu också.. Har ett prov idag som jag inte alls pluggat till.. Många minuspoäng till mig! Jag får helt enkelt hoppas på det bästa! Imorn ska jag lämna in en inlämningsuppgift som jag som tur är har gjort klart.. Jag ska lämna in en uppsats och ha muntlig redovisning på den sen har jag matteprov.. Inte kul alls.. Fattar inte varför dom ska ha massvis med tunga uppgifter i slutet på terminen, det blir bara att man gör allt lite halvdant, de borde sprida ut dem lite tycker jag! Dygnet är bara 24 h trots allt! Men efter den här veckan hoppas jag att det blir lite lugnare. Det är bara två och en halv vecka kvar nu så det känns som att det inte kan vara så mycket nu! Men låt dom här veckorna gå fort!

Nä nu ska jag förberdea mig inför provet!


RSS 2.0