avesta

I helgen var jag och Elin ner till Avesta med Loppan.. Mariah ska rida kvalitets på honom nästa helg så hon ska få rida in sig lite på honom! Han är ju verkligen rolig och fin att rida på så nu får vi bara hoppas att han får bra poäng.. Det borde han få tycker jag!

Vi fick även med oss två ridskolehästar hem. Jag tror att dom kommer att passa perfekt på ridskolan.. Båda är väldigt snälla och faktiskt roliga att rida på också! Vi får hoppas att det håller i sig.. Red dem idag och det gick riktigt bra.

Imorgon börjar en ny skolvecka igen.. Jippie! Eller nähää, inte jippie! Aja det är bara att kämpa på. Endast ett år kvar nu! Skolan i sig är väl egentligen inte jobbigt men denna pendling hit och dit tar på en kan jag säga! Halv sex kliver jag upp varje dag, det är väldigt för tidigt för mig! Sen måste man anpassa sig till tåg och busstider hem.. När man väl kommer hem är man trött och orkar inte sätta sig med skoljobb, utan då vill man göra annat.. Så allt skoljobb känns som att det blir lite halvdant! Men det ska det bli ändring på. Nu får det vara ett jobbigt år då. Jag vill ha bra betyg! 

Nä nu ska jag se på film och äta något gott så jag blir ännu fetare, det är väl lika bra när man ändå håller på, jag menar ska man göra något ska man ju göra det helhjärtat.. 
Och godsaker är min passion så det går jag in för att äta helhjärtat! :)

 

RSS 2.0