Tävling

Har varit på tävling hela helgen med alla hästar..
Norma, Calippo och Kerstin gick i lördags och Selma igår. Norma gick LC o LB med ett ner i omhoppningen i LCn. Helt godkännt eftersom det var vår första tävling tillsammans och hon har inte gått så många sedan hennes operation. Hon har lite jobbigt med galoppen och vill gärna sakta av till trav men det har blivit mycket bättra sedan hon kom men det är lite kvar att jobba på. Calippo gick nolla i LC o i LB fick vi ett ner, dels var det mitt fel sen var det väldigt trångt och korta svängar, lite svårt på en femåring. Men men det var jättelätt för honom. Förmodligen var det sista tävlingen på honom.. Han blir nog såld nu! Det känns både bra och dåligt. Vi måste ju sälja honom men det tar emot eftersom vi haft honom i så många år! Men det blir nog bra!
Kerstin rev iaf ett i LA. Hon kan inte gå så låga klasser, hon hjälper inte till nånting. Kliver över hindrena. Men men, hon behövde gå en inomhus innan SM iaf. SM närmar sig med stormsteg. Nu är det inte länge kvar o jag längtar verkligen :)
Selma gick en 1.20, hon var helt tokig på framhoppningen, höll på bocka o skutta, hon tycte verkligen att det var roligt. När hon kom in på banan var hon sig själv igen och gick en dubbelnolla.. Vi kom 2a.

I efm ska jag åka på Leifträning med Kerstin.. Är faktiskt lite nervös hur hon ska sköta sig. Hoppas hon har en mindre dampdag och att vi får hoppa bana som hon är bäst på. Känns som att det är de vi ska träna på innan SM. Men vi får se.

Imorgon har jag prov i geografi. Har insett att det är nog det absolut tråkigaste ämnet man kan ha :S Men det är väl bara att plugga, så idag är det en pluggdag!
Vi hörs!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0