skönt

Nu vart det tydligen sommar igen! Gud vad skönt väder det har varit idag.. Tänk om sommarens alla dagar hade varit som idag.. NICE!
På tisdag börjar skolan.. Inte speciellt sugen på att gå dit faktistkt, hade hellre fortsatt att jobba och tjänat pengar!
Men men det blir nog bra till slut..
Såklart har jag blivit sjuk IGEN, förkyld än en gång! Så typiskt att det ska komma när jag som minst vill ha det!
Sist var på SM:et när jag hade feber i drygt två veckor med 40 graders feber över SM:et! Så man vill ha det! Jag har sådan tur jag.. Men jag kan ju inte bli så sjuk igen, nu är det nog bara en vanlig förkylning (förhoppningsvis). Om inte, dör jag nog!

Det har inte blivit mycket ridning för min del nu på slutet.. Kerstin är ju fortfarande kvar på seminstation. Vi får se hur vi gör om jag sätter igång henne igen..

  

Selma i sthlm! Fin va!?

valkas höst

Nu kan man tro att det hänt väldigt mycket sedan sist jag skrev, men så är inte fallet...
Kerstin håller på att betäckas med Minotaurus.. Så vi får se om vi sätter i gång henne igen nu i höst. Annars fick hon ett bra avslut på sin tävlingskarriär med en vinst i Msv A..

Jag jobbar och jobbar.. Det har gått bra tycker jag.. Och ännu bättre kommer jag att tycka när lönen kommer.. Haha!
Jag, Pilla, Per och Meja har bokat resa till Thailand nu.. Vi åker 9 december och kommer hem den 23:e.. Det ska bli riktigt skönt faktiskt!

Bröllopet blev väldigt lyckat. Dom var såå fina båda två! Man kände sig riktigt ful när man gick där bredvid dem. Man kan bara önska att man själv får uppleva den kärleken!!

Loppan var på sin första tävling i lördags. Han rev dock två hinder men skötte sig väldigt bra ändå.. Han tycker inte att man behöver hoppa över så låga hinder. Det var riktigt roligt att vara ute med honom när han skötte sig så bra. Han var snygg som aldrig förr också.. Jag var lite nervös hur han skulle vara på framridningen. Dom andra unghästarna hoppade och for medans han var som ett ljus. Lite skillnad från i våras när han sparkade och for när han kände för det!

Skolan börjar nästa tisdag. Så fort sommarlovet har gått fast jag inte gjort nåt vettigt. Hoppas att hösten går lika fort. Man säger väl att sommaren är slut när skolan börjar!? Det känns så faktiskt. Det är inte samma värme i luften nu som för någon vecka sedan!

Aja nu ska jag kika på tv! Hörs!



Hotellet vi ska bo på i Thailand.


RSS 2.0