tävlingar

Nu är det väldigt länge sedan jag skrev igen men har helt enkelt inte varit hemma något. Förra helgens tävlingar i Timrå med ponnierna gick bra. Calippo var superfin hela helgen, lite svåra banor för honom men han fíxade det ändå och gick två nollor av tre. Kerstin var väldigt dampig första dagen så då rev hon ett. På lördagen gick hon en MsvB med placering. På söndagen var hon superfin i MsvA:n men rev ett, ett litet skitpet som lika gärna kunnat legat kvar. Det är lite surt men men till helgen åker vi till Edsbro med henne.. Hon ska gå två MsvA då så jag hoppas att vi ska kunna gå en nolla iaf så det blir SM :)
I helgen har det varit Sundsvall Summer Horse Show där Selma var och tävlade. Det har varit hur varmt som helst för både ryttare och hästar. Selma gick en 1.35 i fredags och hon gick inge bra alls, jag började tro att det var ngt fel på henne för 1.35 ska inte vara några problem för henne men hon rev en del hinder. Kan ha berott på värmen eller ngt annat som jag inte vet vad.. På lördagen kom hon igen och gick en nolla i 1.30 och blev placerad. Blev väldigt lättad när jag insåg att inget var fel.. På söndagen gick hon sin andra 1.40 med ett nerslag. Hon var verkligen superfin då, hoppade super och lyssnade bra. Hindret vi rev var egentligen mitt fel då hon inte riktigt tog halvhalterna men det var enda missen på banan..  Nu känns det som att hon inte kommer att ha några problem med de högre klasserna sedan.
Hästarna står i mälgåsen nu så de får äta lite gräs då och då, de vekligen älskar det. Men tjocka får det inte bli. Vi ska även bygga lite terränghinder där, det blir nog skoj..
Som sagt är det ungefär hästar 24/7, haha blir inte mkt tid till annat men men. Nu ska jag kolla på film iaf. Hörs!


skönt

Det är så himla skönt med lov nu.. Inget lov har nog varit så efterlängtat som sommarlovet var nu. Jag hoppas att de här veckorna går väldigt långsamt.. Förmodligen inte, men men, nu ska jag bara njuta i varje fall. Skulle vilja veta mina betyg, meen tror att de blir hemskickade, eller hoppas det iaf..

Jag har inte haft så mycket tid åt datorn så därför har jag inte kunnat skrivit heller.
Har varit på tävling i helgen, Selma på Tanne i lördags och ponnysarna i Sundsvall i söndags. Spöregn hela helgen, usch, sådana helger vill man inte tävla utan bara ligga framför tv:n med en bra film men så äre ju inte. Selma vann 1.20 iaf, o Kerstin kom 4a i LA.
Nästa helg blir det att fira midsommar i en hsvagn i Timrå. Hahha. Ska på tävling så det blev så.. Kan ju kanske bli skoj. Kerstin ska iaf gå LA+5, MsvB o MsvA Calippo får gå LB, LA o LA.. Hoppas att de kan gå bra och att det blir fint väder annars är det inte så roligt :)
Nästa vecka åker jag med Selma o Calippo till Åsarna så de får träna lite terräng.  Ska även jobba lite då, men blir nog skoj iaf. Helgen efter det blir det Kungsnäs med Selma, 1.35, 1.30 o 1.40 jag hoppas att hon ska kunna bete sig. Hon har som blivit lite trotsig, tycker inte alltid att hon behöver göra det hennes ryttare säger, det är lite jobbigt men hon har ju alltid varit supersnäll så hon har väl kommit i nån trotsålder nu..  Men det blir nog inga problem ändå, hoppa är det hon är bäst på :)

Imorgon ska det bli väldigt skönt med sovmorgon, har varit barnvakt åt Albin nu i två dagar så har inte fått någon sovmorgon på ett tag men äntligen imorgon :)  Nä nu ska jag kolla på klart på Sex and the city sen blir det kanske sängen!


laddar

Försöker att ladda inför morgondagen då det är träslaget.. Förhoppningsvis blir det roligt :) Trist att det är skitväder.. Funderara faktiskt att åka hem med Per o Pilla efter matcherna, de ska ha nån fest.. Känns som att det kanske är skönare att vara hemma, lärju inte behöva frysa iaf...
 
Var med Selma på ATG i måndags, gjorde en riktig veterinärbesiktning och sedan ultraljudade hennes sena på högerfram.. Kunde inte hitta ngt fel, det kändes skönt så nu kör vi på som vanligt.. :) Hoppade henne idag, gick super.. Nästa helg har hon tävling igen, på Tanne, 1.20 o 1.30 blir riktigt skoj :) Sen är det kungsnäs två helger efter då får hon hoppa lite högre :)

Nu är det bara fyra dagar kvar I skolan. Usch vad jag längtar efter sommarlov nu.  FIck även veta att jag får MVG i matte! Det var verkligen en lättnad när jag fick höra det. Ungefär det ända som jag kan få MVG i så sköönt!

Nä nu ska jag kika på tv med Pilla. Hörs"


RSS 2.0