Calippo

Länge sedan igen....
Men nu har APU:n börjat och det är så himla skönt att slippa pendla för det är de som är det jobbiga med skolan i stan.
Kerstin tävlade i helgen, med ett pet i båda klasserna. Det var ingen rolig dag för henne, dampdag skulle man kunna säga. Eller hon var ganska lugn men hon hade väldigt svårt att svänga höger. Så nu har jag bestämt att jag verklligen ska försöka ta igenom det men det är allt annat än lätt! Har det jag jobbar på ett tag, men så ska det väl vara antar jag, livet är ingen dans på rosor direkt. Men vi vann iaf Championatet för C-ponnysar! Superskoj eftersom det är inga tävlingar jag prioriterat med henne heller. I första hand har det varit meeting för hennes del. 
Nu har jag sagt hejdå till Calippo! Han ska vet.besiktas på fredag och går han igenom åker han till Orsa till sina nya ägare. Jag kan inte sätta ord på känslan att jag aldrig mer ska få rida och hoppa honom. Det känns så himla tomt på ngt vis, Även fast jag inte haft honom här i Bräcke (bara periodvis)  utan bara ridit honom någon gång i veckan kommer jag sakna honom fruktansvärt. Hur skulle det då kännas om Kerstin eller Selma försvann! Usch. 
Vi har haft honom så länge nu och verkligen gjort allt jobb med honom och så ska han bara fösvinna det är konstigt. Från att han var bebis, till att vi började rida in honom, första träningen och tävlingen tills nu, nu är han snart sex år. Tiden går himla fort när man har kul, och kul har jag verkligen haft med honom, han har lärt mig väldigt mycket även fast det är jag som lärt honom. Och han är absolut en av dom bästa hästar jag ridit, känslan när man rider på honom är obeskrivlig.-  Jag vet att han kommer få det jättebra och det känns skönt.
Nu ska jag iaf ta och kolla på träning och tävlingsfilmer på honom och minnas de absoluta bästa tiderna med honom!
Sen ska jag kolla på Betty och Desperate!  Hörshej!¨


         


Selmis

Nu sitter jag hos Mia o Pär och är barnvakt åt Albin. Han somnade för en stund sedan så nu väntar jag på Ugly Betty och Desperate.
Har haft sovmorron igår, idag och ska ha det imorn också, riktigt skönt att få sova ut lite. Nästa vecka har jag APU med Mia i två veckor så det blir skönt att slippa pendla.

Selma var och tränade för Gaby i fredags, hon hoppade ganska bra, i början var hon lite jobbig men sedan hoppade hon supersprång som hon gör då och då.
Vi var och tävlade i Alsen i söndags och då fick hon gå en 1.10 och 1.20 för att avsluta säsongen lätt. I 1.10 var hon väldigt spänd och överhoppade lite. Det var en A/0:a så jag kunde inte rida så snabbt när hon var så spänd men vi kom trea iaf. I 1.20 var hon lite bättre och då vann vi vilket gjorde så vi vann Championatet för alla storhästar i mittsvenska distriktet. Det känns skoj eftersom det inte är några tävlingar som prioreterat speciellt mycket. Nu är iaf hennes tävlingar över för säsongen. Selma och Kerstin är absolut det bästa som har hänt mig! Vill inte ens tänka på när jag inte kan tävla dem längre..

På lördag blir det Kerstins sista tävling för i år, LA och MsvB ska hon få skutta runt, ska bli skoj..
Men nu ska jag kika på tv. Hörshej!


RSS 2.0