Mellandags rea

Har varit i Sundsvall idag o skulle shoppa.. Men alla är ju tokiga o rycker o sliter i allt så man har ju inte chans att få något man vill ha. Sen tkr jag att många affärer har konstiga kläder, typ BikBok, vafan har hänt med dem? Eh, gillar man konstiga rosa o andra skrikiga färger ska man gå dit..
Men iaf så blev det bara en tröja för mig, som jag egentligen inte ville ha men jag kände att nåt måste man ju köpa.. Det är så surt när man har bestämt och ser fram emot att shoppa o inte hittar ett piss..
Men imorn åker jag till Östersund så då blir det nog en sväng på stan. Har typ inga kläder så jag är i stort behov av nya.. Innan stan ska jag o Lina gå o sola lite så vi inte är några blekfisar. Vem vill vara det på nyår!?
Pappa har fixat hotellrum så då sover jag där i två nätter.. Det ska minsann bli skoj. Nu ser jag fram emot nyår igen..

Usch vad jag skulle vilja flytta från den här hålan ibland, blir så himla less på allt skitsnack o alla rykten som går. De ryktena som inte är sanna är fasiken de som sprids snabbast.. Aja folk får väl tro vad de vill helt enkelt..

Nä nu ska jag trycka i mig lite chips så jag kommer i nyårsklänningen, HAHA! Höörs!


22 december

Jaa, jag skulle aldrig kunna vara en kändisbloggare.. Har fasiken inte tid att sitta vid datorn så ofta, och de sitter o skriver inlägg flera ggr om dagen.. Fast skulle man tjäna pengar på det så skulle man nog kunna ta sig tid antar jag..
Det är hur skönt som helst med lov iaf, önskar att det skulle vara för evigt, men men.. Inge skoljobb som man behöver oroa sig för nu iaf.. Det enda jag ska läsa är till körkortet på lovet.. Inte speciellt skoj men så får det bli om jag ska få nåt körkort nån gång...

Selma och Kerstin har bytt plats nu i några dagar, riktigt skoj att rida henne igen, har inte gjort det sedan sista tävlingen som var i november. Hon har stått i någon vecka och sen har Elin ridit henne.. Det är lite roligar när man kan sitta o rida lite ordentligt, på Kerstin kommer man som inte riktigt till den ridningen. Hahaa.. H
Nu längtar jag till tävlingarna drar igång, ska bli väldigt spännande att se vad de går för.
Loppan har hoppat lite mer nu och han blir nog bara bättre och bättre!! Han är hur rolig som helst att rida och hoppa.. Kliver bara över hidrena än, ska bli roligt när han får börja hoppa lite högre.. Men med den galopp som han har förstår jag att han inte behöver anstärnga sig för att ta sig över hindrena..

Nu bor jag hos Per o Pilla igen, det bästa som finns.. Och nu är det ännu bättre med lilla Meja i huset. Hur söt som helst.. 

Nu ska jag nog åka till stallet en sväng.. Hörshej..


Finally

Nu äntligen har Per och Pillas lilla prinsessa kommit till världen.. En liten Meya, (hur de nu ska stava, haar inte kommit fram till de ännu). Nu längtar jag bara tills jag ska få se och träffa henne.. Känns som att man redan känner henne, vilket är sjukt eftersom jag bara sett henne på kort. Haha!
Just nu sitter jag hos Mia o Pär, är barnvakt till prinsen.. Han har varit supersnäll hela dagen, iofs är han ju alltid det men han har verkligen blivit storpojke nu som sköter sig själv utan att man hela tiden måste springa efter honom.
Igår fick jad ett brev hem om att jag vunnit ett idrottsstipendie i Bräcke kommun som delas ut varje år. Då blev jag rätt så glad.. Att de valt ut just mig av alla i hela Bräcke kommun var ju smickrande. Det som inte var så kul är att jag blir tvungen att hålla till när jag ska hämta ut det den 16 december.. Ahhh, jag hatar att prata inför folk men jag får helt enkelt bita ihop!
Hästarna går som vanligt bra.. Kerstin går fortfarande lite lugnt, och hon älskar det, speciellt de dagar hon står. Haha. De enda hon vill är att hoppa, allt annat är värdelöst. Hon har varit lite lugn nu ett tag och det är absolut inte likt henne.. Idag studsade vi lite cavaletti och det tyckte hon var superskoj så då kom hennes rätta jag fram.
Norma ska träna för Tusse  imorn. Det ska bli spännande eftersom jag inte tränat henne för nån än. Vi har lite problem som jag förhoppningsvis kan få lite hjälp med. Hon tar inte riktigt tag i bettet och då blir det väldigt svårt att svänga och göra halvhalter. Hon tkr helst att det ska gå i 190 knyck. Idag gick hon riktigt bra så jag hoppas att hon kan visa sin bästa sida. Selma vilar fortfarnde, hon fick en riktgt lång vila men hon ska sättas igång nu till veckan iaf..
Det är himla mkt skoljobb nu också, flera kurser ska avslutas vilket innebär de allra sista och förmodligen de största arbetena. Men nu är det bara två veckor kvar till lov, det ska bli väldigt skönt med lov igen..
Nä nu ska jag nog ta o lägga mig. Hörshej!

December

Jaa tiden rasar iväg men ändå går det så himla sakta! Jag hinner helt enkelt inte med så mkt slötid vid datorn nu.. Två uppsatser som jag ska skriva klart innan jul och ett prov samtidigt som jag pluggar till körkortet eftersom jag nu skrivit in mig och ska hårdträna så jag kan ta nåt körkort nån gång.. Det är alldeless för mkt för mig. Men jag ska göra mitt bästa..
Per o Pilla har inte fått nån bebis än heller, men det är ju ingen brådska den skulle ju bara komma för en och en halv vecka sedan nu! Haha!
Hästarna har lite halvvila fortfarande. Eller Selma vilar och Kerstin går lite lugnt. Kerstin ska även till tandläkaren och kolla tänderna.. Tror att hon kan lite problem med dem faktistk.. Hittade ett hål i munnen för någon vecka sedan som hon formodligen orsakat själv genom att bita sog själv. Hon har inte haft bett på över två veckor nu så det ser mycket bättre ut iaf..
Självklart saknar jag Calippo men desto mer tid får jag lägga på de andra hästarna.
Nä nu ska jag nog plugga till spanska prov, körkort o sedan blire Betty o Desperate! Hörshej!

Kerstin

RSS 2.0