wihooo

Nu är Kerstin färdigkvald! Jäkligt skönt måste jag säga.. Trist att hon inte kan gå utomhus men men skit samma. Hon var iaf superfin idag. Hoppade som en gud! Så nu får de åka tillsammans till Ljungby hon och Calippo :)
Calippo fick ett stopp i LA. Men det var faktiskt mitt fel. Han hoppade också väldigt bra o väl över hindrena..
Imorn hoppar Kerstin Ridsport ponny Cup o Calippo LA. Blir nog bra..
Selma ska tävla på Näset på söndag. Elin tycker att hon kan gå en 1.45 men det ör faktiskt högt så det må jag överväga. Vi får se helt enkelt..

Nä nu ska jag kanske kolla på Harry Potter 5an. Jag älskar HP så varför inte? Hööörs!

torsdag

Jag då var deagens tävlingar slut. Calippo gick en superfin nolla i LB. Han kändes lite loj på framhoppningen men när han väl kom in på banan var han super. Han är så rolig att rida när han är så underbar. Han kommer verkligen att göra en liten tjej överlycklig. :) Men det blir inte lätt att släppa iväg prinsen!
Kerstin hoppade en LA med fyra fel. Hon tycker ju tydligen inte att man behöver hoppa över hindrena när det är så lågt. Men men det var ju egentligen skit samma. Imorn går hon 1.20 så då kan hon nog hoppa över hindrena ist för att kliva över dem. Men 1.20 är ju det högsta hon får hoppa så det kan vara lite svårt för henne men det känns aldrig för svårt eller för stort på Kerstin. Henne hade vi tur att vi fick :)
Mariah ska tävla Selma imorn på Näset, 1.20 o 1.30. Jag börjar faktiskt bli lite nervös. Ingen annan har ju hoppat henne på två år. Tur att jag inte behöver se för då blr jag väldigt nervös men det går säkert bra.. 
Folk har redan hört av sig på Sixten så han blir nog inte svårsåld. Kul men ändå inte!

Nä nu blir det kika på Harry Potter!  

Tävlingar

Imorgon bär det av till Umeå med Kerstin o Calippo.. Ska bli skoj. Jag o pappa som åker.. Haha riktig hästpappa de dära. Kerstin o Calippo går en klass om dan så vi åker hem lördagkväll. Första gången Calippo får gå tredagars och derby :) Men det fixar han..  På söndag åker jag till sundsvall med Selma så får hon gå en 1.30. Mariah ska tävla henne på fredagen, det funkar superbra mellan dem så det känns skönt.. När det väl är tävlingar här uppe får man passa på.

Idag har jag hunnit med att rida tre hästar.. Selma, Kerstin o Loppan! Loppan är väl världens underbaraste häst. Trots att han är tre år och hingst. Ska verkligen bli roligt nästa år när han får tävla lite. Elin fick hem Magnolia förra veckan eller prinsessan som hon numera heter. Hon är också superfin. Den ska väl få tävla dressyr med henne och följa med på någon hopptävling ibland. Det blir spännande. Elin har även kommit på den dumma idén att sälja Sixtus! Usch, nä men hon har helt rätt, han kommer nog inte bli så bra som vi vill att han ska bli.. Då är det bättre att lägga tiden på de andra hästarna och att han får komma till någon som älskar honom mest i hela världen för det behöver han. Han är världens snallaste och goaste häst. Men lite trist äre ändå..

Elin o Mariah har varit här på middag. God mat fick vi iaf.. Dock åt de andra sniglar till förrätt. Inte riktigt min grej kanske.. Att det ska vara en delikatess kan jag inte förstå. Men men då var ju efterrätten en favorit för mig ist. Friterad camambert, suuupergott..
Nä nu ska jag ta mig o titta på Harry Potter o den flammande bägaren sen blire fenixorden. Så man är lite uppdaterad när man ska se nya filmen sen :)


Sommar

Vart tog sommaren vägen kan man ju undra? Är det påväg mot höst nu eller? Nä men nån mer solig dag skulle ju sitta fint.. Man bor på helt fel ställe. Känns som att det är kallt året runt!
Nu är det allsdeless för länge sedan jag skrev igen, men det känns som att dagarna bara rinner iväg. Och det ända jag gör är att rida ett par hästar om dan. För det mesta bara Selma o Kerstin. Imorn ska jag iaf till Elin o rida lite.. Vi ska väl rida Loppan o Calippo sedan hänga lite på Sixten. Så himla roligt både med Loppan o Sixten, de lär sig så himla fort , unghästar är fasiken det roligast av allt, när man får känna att man gjort jobbet själv..
Kerstin har iaf bitit sig i munnen så nu rider jag på hack, usch det funkar verkligen inte på henne.. Damphästen får ännu mer damp på det. Men men, bara så det får läka ihop så blir det bra. Det blir Umeå nästa helg med henne o Calippo iaf, hoppas att hon kan gå en nolla i msvA då, skulle sitta fint. Känns inga problem för henne att hoppa det, men ibland känns det som att hon tycker det är för lätt och inte anstränger sig så mkt, men men..
Har ridit Selma på hack nu i två dagar också, hon funkar hur bra som helst på det. Det trodde jag verkligen inte, ska testa hoppa på det nåt nu, kul om hon kan gå bra på nåt bett.. Hon får tävla på Näset samma helg som ponnyrna tävlar i Umeå. Mariah ska nog tävla henne på lördagen sen kommer jag hem på lördagkväll så jag tövlar henne själv på söndagen. Jag tyckte inte att det var så himla många klasser att välja mellan som passade henne. 
I Augusti så åker jag till Marcus med Selma. Det ska bli riktigt skoj men även jobbigt lär det bli..  
Nä nu ska vänta på Harpers Island och paradise hotel, mycket roande program !
Hörshej!

         

RSS 2.0