äntligen

Nu har Rosie fått sin lilla bebis! Och den var verkligen liten, mindre än vad Connie var och då kan ni ju tänka er.. Visserligen kom Rosies för tidigt och Connie kom för sent men hennes mamma är ju då C-ponny och Rosie storhäst! Ett litet sto blev det, då blev Elin glad! Skimmel kommer hon förmodligen att bli, massa vita hår i sin bruna päls.. Ska lägga upp bilder nån dag så alla kan få se sötnosen!
Det är helt fantastiskt att dom klarar av att föla själva, och ännu mer fantastiskt är väl att fölen kan ställa sig upp och gå redan första dagen.. Jag är fascinerad.

I tisdags var jag i Sundsvall och tränade med laget. Kerstin skötte sig väldigt bra.. Det var mest lydnad, och det är ju verkligen inte hennes starka sida men hon har blivit så mycket bättre.. Det är sååå Skönt!
På söndag ska vi träna igen, då blir det nog lite mer banhoppning och tidningen skulle förmodligen komma. Vi får hoppas på fin väder annars är det inte så roligt att rida ute...

Nåt annat roligt har det inte hänt sedan sist så nu tänker jag sätta på någon bra film o käka lite godis!
Vi hörs!


.

Nu är det måndag igen och jag sitter på skolan supertrött! Inte alls kul.. Men men sånt är livet..
Desto roligare hade jag i fredags och lördags när jag var i Vemdalen, sjukt mycket folk var det ju! Men värt det. Eller var det verkligen det!? Kostade fan 300 spänn att gå in en dag! Det är helt sjukt!!

Kerstin ska på träning imorgon med laget. Det ska bli skoj! Nu är det ju bara två veckor kvar till Umeå och sista lagomgången.   Det blir ritkigt spännande, vi är fyra lag i ledningen så det hänger på sista omgången kan man nog säga! Alla får hålla tummarna för oss!

Nä nu ska jag ha naturkunskap! Byeee!

Söndag

Nu var det söndag igen, veckorna går så himla fort ibland... Hoppas att de kan göra det till sommaren kommer sedan kan det få sakta ner igen. Troligt! Då kommer dom gå ännu fortare..

Idag har det varit Mejsans dop iaf, och det gick väl som väntat antar jag.. Hon var duktig och snäll.. Mycket gott fika fick man, det gillar jag!
Igår var jag på Boda Borg.. Så roligt vi hade. Jag älskar ju att leka, inte kan man tro att jag är 18 inte snarare 12. Haha!

Jag längtar till studiebidraget kommer så jag kan ta o köpa en ny mobil.. Min är helt tokig. Den gör precis som den vill och det är typ att göra ingenting.. Jag är så less på den. En dag var hela telefonen spegelvänd, det var ju lätt att läsa vad som stod. Ibland går den inte att ringa ifrån, den går inte att svara på, som sagt den är totalt värdelös!

Kerstin har haft en liten lugn vecka, inte gått alltför hårt. Jennie har ridit henne nån dag, vi har skrittat ut nån dag sen har hon bara gått lite lugnt. Det förtjänar hon! På onsdag ska vi förhoppningsvis åka till Nina och träna med laget, kan bli bra att hon får träna nån gång på gräs eftersom både Lag- SM om vi nu skulle komma dit och utomhus SM går på gräs. Hon kan ju inte ha skor, men vi har ridit och hoppat på gräs förr och är det torrt är det inge problem för henne.
Loppan börjar komma igång mer och mer, dock hingstigare än någonsin men det ger väl sig förhoppningsvis om ett tag. Vi hoppade första gången efter kastreringen och det gjorde han faktiskt riktigt bra.. Nu hoppas jag att han kan sluta vara så hingstig så han kanske kan få komma ut och tävla lite.. Han är ju så  himla rolig att rida!

Imorgon är jag ledig. Skönt.. Ska väl kanske skriva lite på naturkunskapen om kloning om jag har ork (förmodligen inte). Annars blir det bara ännu en slappdag.. 
Nä nu ska jag kika på tv! Hörs..  

Kerstin

Kerstin har verkligen varit superfin i helgen!
Msv B:n på lördag var hon dubbelnolla i och kom 4a.
Laget kom 2a idag och sedan kom hon 3a i Msv A:n.
Kan inte annat än säga att hon är på topp nu! Det är så himla roligt..
Hon konkurrerar ut ponnysar för flera hundra tusen kronor, när hon själv var gratis!
Det är helt sjukt.. Men det har ju som sagt varit kämpigt men absolut värt det.. Hur
roligt är det att få en klar ponny som gör allt o lite till själv!? Jo, skit kul, men jag kan
lova att det är så mycket roligare när allt jobb och slit som lagt ner lönar sig och man
får känna att man tagit fram en häst själv! Kerstin är absolut bäst för mig, nu låter jag
som en liten nördunge igen men jag är helt exhalterad över hur bra hon egentligen är.
Tänk om hon varit riden sedan hon var liten, hur bra hade hon varit då liksom?

Jag har kört transport själv också, halva vägen till Gävle och hem igen.. Kan ni tänka er?
Det kan faktiskt inte jag men det har gått riktigt bra (tror jag). Det är inte så svårt som
jag trott att det ska vara, fast jag har ju inte behövt typ backat och parkerart, kan tänka mig
att jag har en annan åsikt då.. Haha..

Min syster Pernilla fyller år idag, jag som inte kunnat varit hemma och gratta
henne, men jag får göra det imorgon.. GRATTIS PILLA!


SKÄRPNING!

Nu har jag varit ifrån bloggen aldelss för länge. Så upptagen är jag inte så att jag inte kan lägga ner nån minut och skriva i den.. Ska bli ändring på det nu!

Ja det har ju som hänt en hel del sedan sist..
Kerstin o jag var på kungsnäs o tävlade förra helgen.. Det blev en placering i LA:n, i Msv A:n gick Kerstin omkull och gjorde en kullerbytta över mig.. Som tur var gick det bra med både mig och Kerstin.. Det är så typiskt, hon var nolla fram till det hindret och hoppade super.. Men men vi får ta igen det i Högbo nu i helgen!
Laget som jag inte startade i pga vurpen kom iaf trea! :) Mycket bra gjort! Ser bra ut inför kommande omgångar som vi förhoppningsvis ska vara med i om det inte händer fler olyckor.

Körkortet är äntligen avklarat! Klarade det idag faktiskt.. Sikken lättnad måste jag säga..
Nä nu ska jag ta o kika på film. Vi hörs!

Världens bästa kerstin!


RSS 2.0