hemlangtan

Nu ar det bara 4 dagar kvar.. Vi hoppas pa sol, har haft lite daligt med det nu i nagra dagar! Jag vill bli brunare!! Haha!
Har sett en hel del ackliga djur... Tusenfotingar, kackelackor, flygande skalbaggar, odlor, nan gron stor acklig odla, varldens storsta rattor, ja listan blir lang... Men det ar ju lite roligt ocksa, eller?
Vi at pa two chefs i forrgar och det var verkligen hur gott som helst, gott med lite vanlig mat i all thaimat, fast an ar jag inte less pa den... Men iaf, nar vi sitter dar och vantar pa maten blir en tjej pakord av en moppe.. Lite laskigt faktiskt.. Dom kor som galningar har!

Jag har lite hemlangtan faktiskt, hur man nu kan ha det har i varmen!? Men jag vill hem till det normala livet igen, och framforallt vill jag rida!! Ska bli underbart att komma hem till vardagen faktiskt!

Na nu ska jag ga upp pa hotellrummet, vi hors!

Sol

Nu har vi haft stralande sol utan moln pa himlen i tva dagar.. Superskont.. Vissa klagara pa att det blir for varmt men jag trivs som fisken i vattnet.. :)
Vi var er pa stranden en svang ideg med det ar rod flagg dar, vilket det har varit sedan vi kom.. Vi gick ut en bit i vattnet iaf men det blev inte mycket till bad.. Stora vagor ohg undervattensstrommar ar inget att leka med..
Det var nagon som hade druknat i veckan och en annan som holl pa sa det kanns inte som att man ska utmana odet..

Hoppas alla har det bra dar hemma!!! Vi hors!


grått

Igår och idag har det varit grått och muligt här nere.. Inte speciellt roligt kanske men det är ju super varmt ändå.. Solen tar också bakom molnen fast dock inte lika mycket... Men men imorgon och några dagar framåt ser det ut att vara strålande så det får vi hoppas på!

Igår åkte vi in till Patong och åt middag på en svensk resturang, det avr riktigt gott.. Thaimaten är ju också super god, speciellt kyckling med sötsur sås som jag ätit typ varje dag! ;)
Till efterrätt blev det glass på svensens. Mums!! Vi gick även på den såkallade horgatan där, och det syntes.. Förstår inte hur man kan vilja köpa sex, aja, det finns det många som gör där!

Idag har vi legat vid poolen oh myst, vi åt i Kata.. När vi kom tillbaka vill Karon där vi bor gick jag och Pernilla och tog fotmassage... Det kommer jag nog att göra om, riktigt skönt var det!

Nä nu ska jag gå upp på rummet.. Vi hörs!


Dag 2

Här är det helt underbart! Väldigt varmt och kvavt! Mycket sol och god mat. '
Resan var inte allt för rolig, flyget var försenat sedan flög vi i 11 timmar. Trodde att man skulle ha mer plats än man hade... Men men nu är vi framme och det var det självklart värt!

Det har blivit lite shopping och mer ska det bli!!
Saknar alla där hemma! Pusshej

Thailand

Nu har det äntligen blivit dax! Alldeless strax åker vi till Sthlm och sover en natt, för imorgon bär det av mot Thailand! Ska bli super skönt! Är lite nervös för flygresan men det ska väl gå bra!

Kommer dock sakna alla här hemma, allra mest Rosie!  Vet inte när det var sist jag inte red på två veckor!? Väldigt länge sedan iaf!

Vi får se hur mycket jag kommer kunna blogga, nåt inlägg ska jag nog kunna få till!
Annars ses vi till jul! Pusshej!

meja 1 år

Idag blev Meja 1 år! Storfia.. Min mammas mormor fyller också år idag, 92 år! Så det har varit fika hela dagen för min del! Gott!
Pernilla gör världens godaste tårta, har aldrig någonsin ätit en godare.. Vit chokladmoussé och hallonmoussé, så ni förstår ju hur god den är!

Ska snart åka till stan med Lina och sova hos henne.. Får passa på nu innan jag åker. Ska även hinna med en fika på paus med Linn och Michelle! Fika igen!? Blir nog bara nåt att dricka för min del.
Ska kliva upp i tid och gå på skolan pch plugga lite så jag inte behöver plugga ihjäl mig i jul, inte allt för kul kanske. Det är ju som sagt min sista dag på skolan imorgon denna termin.. På tisdag drar vi ner till Sthlm och på onsdag går flyget mot Thailand! Det ska bli hur skönt som helst! Bästa av allt är att jag inte behöver kliva upp och åka kvart över 6 bussen till stan på över en månad + att jag är ledig från skolan i över en månad. Kan inte alls bli bättre.

Jag jobbade både i fredags kväll och igår kväll, lite drygt men gött när man får pengarna :)

Nä nu ska jag göra mig iordning, vi hörs!



Lilla lilla Meja har blivit stor!

RSS 2.0