Träning

Idag har jag varit på träning med Loppan i ås för Tusse. I början var Loppan lite lätt i baken kan man väl säga och iställeet för att gå framåt bockade han lite.. När vi hoppat igenom hindrena lite blev han jätte fin och hoppade bra.. Han fick gå ganska ordentligt vilket jag tycker är bra eftersom han ska gå två klasser nästa helg i Timrå plus resa dit och hem.. Men han har mer ork och kraft än man tror, han är smart och kan vara lite lat ibland, haha!

Jag kom precis hem från stallet efter att ha ridit Rosie. Vi hoppade två hinder på ena långsidan, hon tyckte det var superkul.. Hon kändes precis som gamla vanliga Rosie! :)
Jag red henne på Hackamore idag vilket jag inte ha gjort.. Hon blev en helt annan häst. Franska hästar har ju en tendens att vara lite tjaffsiga i munnen och tyvärr är Rosie en av dem.. Men med hacket gick det jättebra, bara att hålla tummarna på att det håller i sig! Det är dumt att rida hästar på bett om de inte tycker om det och funkar på hack.. Selma var också en sådan häst som gick mycket bättre på hack... Jag ser ingen anledning att tjaffsa med dem om det inte behövs.. Jag som alltid varit emot hack, men det är jag inte längre!

Imorgon ska jag åka in till stan och kolla på film med tjejerna.. Det blir mysigt.. Vi har ju inte setts på en vecka eftersom vi har haft praktik denna vecka så det blir kul!



Snygg Loppan!!

Kerstin


Kan man



Kan man tro att hon gick SM i somras!? Haha
Och dessutom är det en liten gammal bild, ska ta några nya så ni får se!

Praktik vecka

Ja den här veckan har jag ju som sagt haft prakik med Elin..
Vi har ridit på och stökat. I måndags flyttade Rosie till Bräcke för att vi skulle kunna sära på henne och fölunge och än så läänge har det gått bra. Och det är väldigt roligt att börja rida henne igen efter dom här två åren som jag inte har ridit henne..
Loppan fick hoppa i tisdags, vi hoppade en studs sedan en kombination och han blir bara bättre och bättre kan jag väl säga. Han hoppade riktigt bra.
Vi har hängt på Connie hela veckan och det har gått jättebra. Hon ska dra vargtänderna den 15:e november så vi vill inte göra för mycket på henne innan dess.
Complete har också fått varit ute och gått med sadel och träns. Ja det händer en hel del nu... :)

Loppan ska få åka på träning på söndag, det ska bli kul, sedan nästa söndag ska han få åka på säsongens sista tävling på hemmaklubben Timrå.. Det blir också spännande.

Nä nu ska jag göra mig iordning för att gå på jobbet sen! Hörs hej!

Dags att börja igen

Ja som sagt nu är det dags att återuppta bloggen igen... Men det har helt enkelt inte funnits tillräckligt med tid och inte heller något roligt att skriva om.. Men nu ska det väl förmodligen göra det.
Denna vecka ska jag vara hos Elin på praktik.. Eller egentligen är det väl på klubben jag ska vara men det känns inte så roligt så då är jag hos Elin ist.
Connie som är mitt projektarbete att rida in ska vi ta tag i ordentligt så hon blir inriden någon gång.. Än är det ju ingen brådska men det kan vara skönt att ha det gjort innan vintern.
Rosie ska få börja hoppa igen, så får vi se vart det leder.. Det ska bli jätte spännande..
Loppan ska på träning på söndag sedan nästa helg ska han få tävla i Timrå, så det händer en hel del nu så nu blir det skärpnning med skrivandet..

Vi hörs!!

RSS 2.0