Påskmaskeraden

I lördags var det påskmaskeraden på jämtkrogen. Jag, Lina, Janne och Linnea bestämde oss för att vara kiss.. Vi trodde inte att det skulle bli så bra, kändes inte så bra med outfiten men det blev helt enkelt super och vi vann!!
Det var skitskoj iaf! Dock var man ju inte så snygg men det får man väl ta när det är maskerad om man går in för att vinna. ;)
I söndags mådde jag mindre bra kan man väl säga. Jag som aldrig blev bakis förr har nu börjat blivit det, inte kul! Så nu är det slut med alkoholen på ett tag, självklart ska jag väl kunna ta något glas då och då men full det ska jag inte vara på länge!

Det har ju varit ganska så skönt väder nu på lovet, riktiga sommarkänslor får man!! Så min tid har spenderats mycket ute och i stallet. När jag istället skulle behöva plugga så gör jag ingenting, men det har känts som att jag behövt det.. Och så skönt det är att inte göra nånting alls, dagarna blir långa men samtidigt känns det som att dygnen är för korta, mycket märkligt!

Ikväll ska jag iväg och testa håruppsättningar inför balen, spännande! Har inte en aning hur jag vill ha håret men det visar sig.
Undra hur mycket pengar man lagt ned på balen och studenten nu!? Och hur mycket till kommer det att bli?
Känns som att det är lite överskattat med allting. Men men, man tar väl bara studenten en gång!



Så här fin var Kerstin i lördags när jag tog in henne och tänkte borsta lite på henne.
När jag borstat färdigt såg det ut som att jag klippt en hel häst. Helt galet vad mycket hår den hästen har!
Man kan inte tro att hon har varit en fin tävlingsponny direkt. Hon tror även att hon är nån slags vildhäst som inte gärna vill komma in från hagen.
Det är 10 månader sedan jag slutade tävla och rida på henne. Det är faktiskt länge sedan nu, tiden har gått så fort. Önskar att jag var 15 år och hade massa år kvar på henne.

http://www.youtube.com/watch?v=1FAFshuHWeA

Här kan ni gå in och kolla på hennes allra sista tävling från Timrå midsommarhelgen. Hon avlsutade på topp med att vinna en MSVa...


Vi hörs!!


Påskhoppet

Idag är det dags för det årliga påskhoppet. Jag har fått den stora äran att vara banchef, haha!
Så min dag kommer att spenderas i stallet med jobb...

Imorgon är det maskeraden på jämtkrogen. Vad jag ska vara utklädd till får ni inte veta än, bilder kommer självfallet på det för att jag tror att det kommer bli super.. Vinner jag inte blir jag sur. Haha!

Mitt sista lov har ju som sagt var börjat nu! Skönt med lov men samtidigt lite tråkigt!
Dock kommer jag att jobba och plugga större delen av lovet så det blir inte mycket till lov!

Nä nu ska jag strax åka iväg till stallet, hörs!!

tävling timrå

Igår var vi iväg på tävling till Timrå.
Loppan gick först en 1m där han var nolla. Han var väldigt busig och pigg och jag beslutade mig därför för att rida 1.10 på honom. Det var hans 5e tävling i livet och hans första 1.10 någonsin. Han rev ett hinder, muren, som jag kan ta på mig själv, han har inte hoppat mur så många gånger tidigare och det kan vara lite knixigt för dem. Sista hindret var en två-kombination som han stannade på två gånger, inte då för hindret utan för att den stod mot väggen och där var en läskig blomma som han inte alls tuckte om. Men jag är väldigt nöjd med honom ändå! Kanske många tycker att jag inte borde vara nöjd med det men han kändes väldigt fin, hoppade många bra språng! Jag anser att med unghästar eller egentligen med alla hästar så är det känslan som avgör om det är en bra runda eller inte coh jag tycker ändå att jag fick en bra känsla på honom! Eller känslan kanske inte är så viktig, haha!!  Höjden kändes inte alls som något problem utan det är mest ateraljerna runt omkring som är lite läskiga. Men det går ju alltid att träna bort..

Rosie gick bara en 1.20. Nu känns det att hon har kommit igång ordentligt vilket resulterar i att hon blir lite nonchalant mot höjden och inte hjälper till så mycket. Vi rev ett hinder. Hon hoppade väl resten hyffsat bra, lite tjaffsig såklart men så är det! Självklart så glömde jag filmkameran så det blev ingen film heller...

Nästa tävling blir den 8e maj på hemmaplan. Loppan går då 1m och 1.10. Rosie får gå 1.20 och som tur är så har hunnit kvalat till 1.30 på de här tävlingarna som hon varit på i år så hon får även gå en 1.30. Ska bli roligt att tävla hemma, är några år sedan jag gjorde det nu!

Nu går jag två dagar till innan jag får mitt sista lov. Tisdag och torsdag. Usch, det låter hemskt.. Jag vill såklart sluta skolan men samtidigt känns det lite vemodigt men det blir nog bra till slut!!

Nu ska jag iaf hoppa in i duschen och sen ska jag slänga mig ner i soffan! Hörs!

sjuk....

Nu har jag inte skrivit på evigheter igen... Men anledningen till det är att jag varit sjuk igen.
Hela förra veckan låg jag i feber och var hemma från skolan. När jag väl hade blivit frisk och gick på skolan på fredagen fick jag magsjuka natten till lördagen. Det är absolut det värsta jag vet! Varje gång jag får det glömmer jag bort hur jobbigt och hur mycket jag verkligen hatar det. Men nu när jag haft det borde jag inte få det på länge.

Sist jag skrev höll jag på med Projetket, det är äntligen klart så det känns super skönt. Det som väntar härnäst i skolväg nationellt prov i svenska på torsdag. Skrivdelen, inget man diretk kan plugga till så det är väl skönt men man är lite nervös ändå.

På söndag är det tävling i Timrå. Loppan ska gå en 1m och Rosie en 1.20m. Det ser jag fram emot.
Men nu ska jag titta klart på big brother. Vi hörs!!


film tävling

http://www.youtube.com/watch?v=rO68-tWGEWk&feature=channel_video_title

Här kommer film på Rosie sen färsta. Film på Loppan finns på min facebook!

RSS 2.0