Jobb...

Nu är mitt sommarvik slut så nu kanske jag kommer ha lite mer tid för bloggen! Har dock lite arbete framöver så jag gissar på att jag inte kommer att ha allt för mycket tid över ändå men jag ska göra mitt bästa!

Markus Westergren kommer till Bräcke Ridklubb 23-24 september för att ha träning. Han tar emot alla ekipage oavsett nivå. Ca pris 700-800 kr. Uppstallning och boende finns. Anmälan sker till mig!

Var på tävling med Loppan i Matfors i söndags.
Han gick 1m och 1.10. I 1m var han inte alltför rolig, hjälpte inte till speciellt mycket. Jag red inte heller bra så vi fick ett pet. Till andra klassen blev det lite hektiskt. Precis bredvid framhoppningen var det en kohage, och såklart skulle korna stå där uppe vid framhoppningen och dom var tydligen superfarliga. Jag kunde inte hoppa ett hinder typ. Kom över lilla någon gång sedan fick jag lägga ner oxern till ett räcke och göra en liten piruett för att kunna hoppa det! Underbart det är med unghästar ändå!
Tur att det inte var så högt och att han gått en klass innan så han hade sprången i kroppen!
Vi fick iaf ett pet och ett tidsfel. Mycket märkligt men de höjde tempot för unghästarna!? Och jag red inte jätte sakta, känd för att rida sakta är jag ju men inte så sakta!! Man ska ju liksom kunna få ett stopp på sin unghäst utan att få tidsfel!? Men men, kanske är ändrade regler.. Han hoppade iaf mycket bättre! Han är ju lite ofokuserad och så men jag räknade ut att han inte ens gått 15 klasser i hela sitt liv så det blir förhoppningsvis bättre!

Annars har det inte hänt så mycket skoj!






Mycket fina hästar!!

Var på tävling i Ånge igår! Hästarna skötte sig super!!
Loppan var med igen efter två och en halv månads uppehåll från tävling. Han har inte heller hoppat ordentligt, hoppat lite småhinder några gånger och bana en gång så han fick gå bara 90 och 1m. Tänkte att jag kan lika gärna ta med honom dit som att träna hemma när det var så nära! Han var jätteduktig och gick nolla i båda klasserna. Lite prillig och busig men det får man väl vara när man är fem! Det märks iaf att han tycker det är roligt!
Rosie var inte sämre hon, hon kom trea i båda 1.20 och i 1.30. Hon kändes lite trött på framhoppningen till 1.30 så jag var lite nervös över hur det skulle gå, Rosie känns aldriig trött! Det var en A/0:a så jag bestämde mig för att rida den lite på fart och det lönade sig! Tyvärr rev jag näst sista hindret men hade bästa tiden, 4 sekunder snabbare än Jessica Christensen som vann! Så det var skoj! Det är såna här dagar man inser varför man egentligen läägger ner så mycket tid och energi på hästarna! :)

När jag kom hem jobbade jag på krogen från 21-2. Nu ska jag dra iväg och jobba igen, 10-09.30 imorn! Är lite trött men det ska väl gå bra!
Vi hörs!







Världens bästa hästar!

Länge sedan

Sämst på att blogga, jag vet!!! Det är inte alltid prio ett!
Men vi har väl en del att ta upp då ist!
Tävlingen i Brunflo slutade med blandade resultat! På fredagen reeed jag 1.20 och hade ett ner, helt mitt fel då jag red på 8 galoppsprång där det skulle varraa 7! Rosie var superfin! På lördagen red jag 1.30 och då var vi dubbelnolla och kom 5a! Hon var superfin även då, hjälppte till väldigt mycket själv också! Hon kan ju bli lite slarvig ibland men inte då!
På söndagen red jag 1.35 för första gången på tre år på henne, vi hade två ner varav ett av peten var mitt fel! Hon kändes lite trött men kämpade på bra ändå! Hon har ju inte heller gått något meeting detta år och hon är ju väldigt känslig, blir lätt tjock i benen och lite mer tjaffsig om hon inte får gå i hagen. Men summa sumarum så är jag nöjd!!

Var på stråket några dagar! Det är kanske inte riktigt min grej för jag hadeinte så roligt som jag hade hoppats! Jag tycker att det blir för mycket folk och för långa köer så jag blir bara irreterad på allt folk då!





Rosie var supeerfin och hade knoppar hela helgen!!

RSS 2.0