Svullo

Alexandra sugen på socker dygnet runt, det är jag! Förstår inte, det är det enda jag har tänkt på nu i några dagar. Kommer som sagt var sluta med att jag blivit ett fetto. Men det äre kanske värt!?
Hästarna har hoppat idag, jag har hoppat fyra stycken. Inte min bästa dag men inte heller sämsta!
Igår höll jag på att få ett migränsnfall vilket resulterade i att jag svimmade när vi kvällsfodrade, otäckt! Har nya migränpiller som jag åt för första gången, vet inte om de var en bidragande faktor eller om det bara var så att jag svimmade för att jag var uppe och rörde mig. Brukar ju annars lägga mig i ett mörkt rum... Men ingen skada skedd, jag mår fint!

Bossen var i Göteborg i helgen och roade sig. De kom dock hem med en liten present åt oss så det var väl helt ok antar jag :)


Fetto

Kollar på melodifestivalen med en burk b&j, grymt! Inga bra bidrag direkt. Tror på danny utan att ens hört honom än! Inte alls avundsjuk på alla som ska ut och festa ikväll, inte alls....


Ett flickebarn

Då har Victoria äntligen fått sin bebis. 04.26 kom en liten flicka. Roligt med en tjej som tronarvinge igen!


Skön onsdag

Idag har det varit en ridfri dag för mig med undantag av en fyraåring som är här på inridning. Undra när jag hade en sån dag sist!? Ganska skönt faktiskt men konstigt nog har jag haft lite ridanstinens nu på efm!
Jag var även ledig på efm så det blev lite slappandes i soffan! Fredric har varit här och skott mina hästar idag så det har fått nya pjucks nu! Jag följde med Lena och barnen in till stan en sväng sedan bjöd hon på finmiddag, oxfilé och potatis med ben & jerrys till efterrätt! Grymt! Farmor trodde att hon plockat fram köttfärs men det blev visst fel, haha....
Nu ska jag fortsätta titta på big brother, helt sjukt!!! Vi hörs!


Mat....

Grym middag!!!


Pillrar tabletter

Jaha då var man förkyld nudå... Har inte blivit mycket sömn på nätterna, måste i princip sova sittandes, roligt!
Var ledig på fm så då red jag mina hästar. Loppan fick galoppera på ängarna och rosie fick gå ett dressyrpass. Välbehövligt för dem båda! Imorgon får nog rosie också galoppträna lite! På efm red jag tre hästar till så jag var ganska slut sen. La mig på soffan och sov direkt klockan fem när jag kom hem och vaknade nu, skönt! Som tur är är jag ledig imorgon ifall jag har svårt att somna ikväll, tror dock inte det. :) det är dagar som dessa som jag längtar hem....
En stor godisskål skulle ju inte sitta fel men jag får nöja mig med att göra mig någon middag så vi hörs!


Mys-onsdag

Idag har hästarna fått varit ute och galopperat! Mycket bra träning i snön! Rosie och loppan träffade även på två älgar vilket resulterade i en tvärnit för loppan. Väldigt snygg sådan, kanske westernämne!?
Jag och Martina har bakat lite kladdkaka så vi ska snart mysa med det och varm oboy, grymt! På fredag åker hon hem och sedan vidare till flyinge, jag kommer att sakna henne!!

Helgen var super med familjen på besök! Det blev lite shopping på lördagen. Resten av helgen åt vi massa onyttiga smarrigheter, gick väl upp fem kilo eller nåt. Som tur är har vi ingen våg här hemma så jag kan inte kolla exakt... Haha!
Nu ska jag svulla lite till, vi hörs!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1004806/images/2012/pic_189589768.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1004806/images/2012/pic_189589768.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1004806/images/2012/pic_189589882.jpg" class="image">


Migrän

Vilken underbar dag det har varit! Trodde art jag fått magsjuka men det visade sig att det bara var ett migränanfall! Tur!!!! Nu mår jag bra igen iaf :)
Märtis var duktig idag igen och tog en placering i Borås. Nu håller vi tummarna att det går bra på lördag så hon får hoppa grand prixen på söndag!

Imorgon kommer äntligen mamma, pilla, per och barnen. Som jag längtat...
Vi hörs!


Grymma

Märta och Marcus var helt enkelt bäst idag och vann Grand prixen på grevagården. Grymt!


Duktiga hästar

Paddy, zorba och Märta är ju på tävling i grevagården. Paddy och zorba tog en varsin placering i 1.30 idag och Märta tog andra platsen i 1.40 igår. Idag har hon i te hoppat något alls, imorgon går hon 1.50 så vi håller tummarna att det ska gå bra även då!

Imorgon ska jag åka in till Sthlm och hämta lina, jag längtar!! Var längesen vi sågs nu ju!
Nu ska jag kika på tv, vi hörs!

Fick en bild på den här sötnosen härom dagen.


Jag kan....

Upptäckte nu när jag gick in på blogg att mitt inlägg som jag skrev i lördags publicerades nu, tokigt!!!

Måste börja med att säga att jag har plogat idag! Ni läste rätt. Jag blir stolt över mig själv... Jag är en riktig bonde nu! Haha!
Marcus, Lena och Matilda har åkt iväg på tävling idag vilket gör att jag måste ploga om det kommer snö. I vilket fall så håller vi tummarna för att det ska gå bra!
I tisdags hoppade vi igen, båda mina hästar gick hyfsat bra faktiskt. Jag hoppade även ligona och en 4-åring, dom gick också bra! Nu ska jag hoppa in i duschen, sen kvällsfodring. Vi hörs!


Grattis Alex

Oj, då var man helt plötsligt 20.... Vuxen på riktigt, men jag känner mig inte äldre än 17. Haha!
Gårdagen var riktigt trevlig med alla tjejer i stallet, det får vi göra om! Idag har jag bakat två tårtor (vuxenpoäng). Lina e har varit och hälsat på mig idag så vi har varit ute på en tur med mina hästar! Det är roligt att vi kan ses lite mer numera, vi hängde ju ihop varje dag förr när vi bodde hemma båda två.
Jag har tom fått lite presenter... Snart ska vi gå iväg på middag hos Marcus och Lena. Som ni förstår så har min födelsedag varit bra trots att jag varit utan min familj, men som grädde på moset fick jag reda på att pilla, per, meja, Mille och mamma kommer och hälsar på mig den 10:e! :)


RSS 2.0