Torsdag

Idag har jag ridit fyra hästar inklusive mina egna. Loppan red jag ut i skogen i mörkret, det var väldigt uppskattat från honom! Rosie fortsatte att träna på sina galoppombyten. Det gick bra till en början sen gick det lite sämre. Jag slutade när det började gå bättre igen. Jag hoppas att hon ska kunna lära sig helt och hållet!
På lunchen tog jag och matilda och städade hela lägenheten, vi dammsög, torkade golv och dammtorkade så nu har vi det fint här hemma. Nu håller vi på att förbereda lite bak och så inför min födelsedag på lördag! :)
Imorgon ska vi gå ut i Norrtälje, vi blir ett gäng tjejer som ska käka, dricka lite och bada badtunna. Det ser jag fram emot! Men nu ska jag bädda ner mig i soffan, vi hörs!


Vila

Eftersom hästarna hoppade igår så har de vilat idag! Så idag har jag bara ridit rosie. Ganska skönt med lite vilodag. Nu på efm var vi in till Norrtälje och käkade. Vi skulle äta på thai men det var tydligen stängt så vi fick äta på en pizzeria ist, kebab för min del...

Här ska ni få se ett litet filmklipp på ligona från igår.
http://m.youtube.com/?rdm=4pcfq6cd2&reload=3#/profile?user=MWCollection&v=2iUrFZLr4vI&view=videos
Hon är 8 år, haft ett föl, gått 1.35. Känner ni någon som är ute efter häst är det bara att komma och provrida. Vi har flera till som är till salu, bl.a. Loppan!

Nästa helg kommer lina och hälsar på, wiihooooo!


Hopptisdag

Nu har jag precis duschat och slängt ner mig i soffan med min godispåse! Det är jag värd efter denna dag! Kom hem från stallet vid nio och käkade middag, kan säga att jag var väldigt hungrig då! det är ju tisdag vilket innebär hoppdag! Jag hoppade ligona på fm, vi filmade så de kan lägga ut ny film på annonsen. På efm red jag två hästar sen hoppade jag mina hästar. Rosie hoppade riktigt bra idag! Och hör och häpna, hon håller på att lära sig att byta galopp efter 16 år. Är inte det fantastiskt? Jag är iaf helt lyrisk. Tänk vad det skulle underlätta på banorna för båda mig och henne. Jag lever på hoppet! Nä nu ska jag försöka sova så jag är pigg imorgon, vi hörs!


Sovmorgon

Idag har jag varit ledig! Vaknade vid 9, åt lite frukost och gick sedan och red mina hästar så jag var klar i stallet vid lunch. Skönt! Kan hända att jag sov en stund på soffan på efm så att jag inte är jätte trött nu. Väldigt dumt!!

Igår var vi på lillebrors dop, Carl-Philip blev namnet! Dopet var jättefint och vi fick väldigt gott fika!
Nä nu ska jag göra ett försök till att sova!


Vi försökte ta lite bilder innan dopet men det gick inte alls så bra.... Ni förstår ju vad jag menar!


Fredagsmys

Nu har jag och Martina mys i soffan. Vi tittar på the voice, käkar ostkrokar, chokladbollar, kakor, chips och julmust. Mysigt va!?

Jag hade hoppats på att min såskopp till häst loppan skulle vara lite pigg efter två dagars vila men icke! Idag var vi lite osams men imorgon blir det nog bättre... Eller? Haha! Rosie var fin, hon gick inte så jätte hårt idag men det var bra!

Imorgon ska vi på lillebrors dop, det ska bli roligt! Vi funderar även på att gå ut på kvällen, vi får helt enkelt se!
Nu ska jag fortsätta mitt mys, vi hörs!


Vår

Idag har det känts som att våren är på väg. Vi har haft 7 grader och stålande sol. Sådana dagar blir man glad av! Har bara ridit två hästar idag. Mina hästar fick vila en dag till. De har varit lite hostiga och snoriga så det var nog bara skönt för dem! När det inte blev någon ridning när jag slutat så åkte jag och Martina in till Norrtälje och handlade... Blev även ett stopp på mc donalds, FY!!!

Jag tänkte att ni skulle få se lite bilder härifrån så ni vet hur jag har det! Vi hörs!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1004806/images/2012/pic_185241198.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1004806/images/2012/pic_185241198.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1004806/images/2012/pic_185241198.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1004806/images/2012/pic_185241198.jpg" class="image">


Trött

Idag har jag varit trött hela dagen trots mina 9 timmars sömn, hur är det möjligt? Dessutom sov jag en stund på lunchen. Har väl sovit för mycket helt enkelt.
För övrigt har det varit en lugn dag. Har ridit tre hästar, mina hästar vilar idag. De hoppade igår, ingen av dem hoppade sådär super men förmodligen är det mitt fel... Rosie är ju lite väl tjaffsig när jag hoppar låga hinder, hon är lika tjaffsig när hon hoppar höga hinder men det känns inte på samma sätt!
Nu har jag precis käkat middag, egengjord gräddpytt med ketchup och rödbetor, (det var även dagens lunch). Väldigt gott iaf! Så nu har jag bäddat ner mig i soffan en stund innan jag förhoppningsvis ska ta en springtur och städa lite! Vi hörs!

Smarrigt va!?


Mia 30 år

Grattis Mia på födelsedagen!!!! Fylla 30 gör man inte varje dag! Önskar att jag kunde vara med och fira din dag! Puss från lillasyster Alex.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1004806/images/2012/pic_184856161.jpg" class="image">


Rolf-Göran Bengtsson

Vilken bedrift av honom att vinna! Det var han verkligen värd!

Nu säger jag och rosie godnatt! Vi hörs!


Hej mitt vinterland

Idag har det varit en ganska så skön dag! Fixade stallet på fm, red två hästar och sen var det lunch. På efm har jag kört lite traktor, ridit en häst sedan bjöd cheferna på fika som de hade lovat! Med andra ord en väldigt bra efm! Jag har precis kommit hem från en springtur och nu ska jag käka middag som mina sambosar har gjort, (korv med bröd), de har även gjort lite efterrätt i form av chokladbollar och tuppkaka. Jag har fordringen ikväll så jag rider mina två hästar då!
Nu har även vi fått snö, ganska mycket också.
Vi hörs!!!

Här ser ni hur mycket snö vi har fått! Min nya favorit ligona får stå för bilden...


Mina barn

Har fått två söta bilder på meja och Miller idag, det gör att man längtar hem lite...


Söndag....

Okej, förlåt! Nu när jag fått tillbaka telefonen tar jag aldrig fram datorn längre... Och tydligen har jag inte förstått att man kan blogga från telefonen! Smart brud!
Allting rullar på bra här nere. Hästarna sköter sig. Idag har jag varit ledig vilket har varit skönt! Vi har haft nån slags storm här nere, vi har hör och häpna fått snö som ligger kvar på backen också! Ganska skönt när det inte blir lerigt i hagarna iaf! Man skulle kunna hoppas att vi får lite mer så man kan rida ut ordentligt men det är väl för mycket begärt!
Nu ska jag laga lite middag så hörs vi snart igen förhoppningsvis!

RSS 2.0