tävling östjämten

Har varit på tävling i Hammarstrand hela helgen, igår var det ponnysarna och idag Selma.
Det har gått väldigt bra för alla hästar. Calippo gick LB o LA igår och var nolla i bägge klasserna, vilket innebär att nu behöver vi bara en nolla i LB för att han ska kunna gå ungponny SM. Det kommer han att klara eftersom han varit nolla i alla LB han startat i år så det får man vara nöjd med. Kerstin gick LA o MsvB var tvåa i båda klasserna, hon fick även ett globenhäng för bästa c-ponny. Hon hoppade väldigt bra i MsvB men LA bara leker hon ju runt aja hon ska ju gå MsvA i Umeå om tre veckor. :) 
Det var Selmas tur idag, hon gick också bra. Kom trea i  1.20, hon var dock lite svår att svänga men men. Vi vann 1.30, det var skoj. Hon gick lite bättre då men inte optimalt men men med en vinst får man vara nöjd med hur det än kändes.. :) 

Vi har nyss varit hos Per o Pilla, Per fyller som år idag så har fått i mig lite tårta, smarrigt.. Nu väntar jag bara på mat, är hur hungrig som helst. Vi ska grilla, gott gott. Medan jag väntar ska jag nog ta tag i lite skolarbete eller kanske ett one tree hill avsnitt, haha svårt att bestämma vad som är mest lockande.. Aja vi hörs! 

 

norrvidden horse festival

Fredag, lördag och söndag var jag och Selma på tävling i Gävle.. I fredags gick hon en 1.30 med placering, hoppade superbra. :) I lördags var det laget, Hon gick nolla då, lite busig var hon men det gick ju bra, gick lite bättre för laget då, vi slutade fyra. I söndags debuterade hon 1.40 med tre ner, hon hoppade bra men var völdigt pigg, missar av mig och sen var hon nog lite trött i benen efter att ha hoppat två klasser innan och stått på box hela helgen.. Men jag får väl vara nöjd med helgen ändå! :)

Skolan har ju som sagt börjat, det kändes väldigt jobbigt i söndags men nu när jag varit där två dagar så känns det inte så tungsamt. Det kommer nog att gå fort med tävlingar att se fram emot nästan varje helg och lite kortveckor och så! Det som känns jobbigt är att jag har spanska prov att plugga till på fredag plus att vi har engelska nationella prov då. USCH! Nästa vecka har jag matteprov också, men det ska väl förhoppningsvis gå bra..

På lördag ska ponnysarna tävla igen, Calippo LB, LA och Kerstin LA, MsvB. Det är nästan så att det är roligare att tävla ponnyrna nu igen, kanske för att Kerstin går så himla bra nu, vi får se hur hon går i MsvA i Umeå. Selma tävlar på söndag, 1.20 och 1.30. Första utomhudtävlingen för året, kan vara bra att Selma går någon regional utomhus innan Högbo.

Nu sitter jag, Pilla och Per o kollar på Desperate Housewives, sen blir det lite One Tree Hill.. Kan nog bli nåt avsnitt eftersom att jag har sovmorgon imorn, börjar inte förän kvart i tolv imorn :D Hörs!

tävlingar

Jag har inte skrivit på ett tag nu, har typ inte suttit vid datorn på en vecka så det har som inte blivit något, men nu :)
Helgen i Umeå med Selma var lyckad. På fredagen i 1.30 kom 12a, hennes första Avd A 1.30 på nationell så det var ju bra.. Laget på lördagen gick mindre bra, usch ska vi inte ens prata om men det tar vi igen i gävle istället. På söndagen gjorde hon sin debut i 1.35 och då blev vi också placerad, 8a kom vi då. Riktigt bra av henne tycker jag :)

P
illa o Per kom hem i tisdags också, väldigt roligt så det har spenderats ganska mycket tid hos dem kan man väl säga. Skönt med lov är det också. Fast det känns som att tiden går fort, mindre kul.

I fredags hade vi våran hemmatävling, Calippo gick en LB och gick nolla som vanligt. Han var väldigt jobbig i munnen så jag tror vi tror att det är ågot med tänderna, kan det ju vara.. Fick även mitt Häst e Bäst täcke, väldigt snyggt på Kerstin och Calippo.. Igår och idag har det varit tävling i Sundsvall.. Calippo gick en LB då han var nolla och så debuterade han LA vilket är det högsta han får gå, vi rev sista hindret men helt klart en godkänd första runda. Kerstin gick LA, då gick hon nolla och blev placerad, vi kom 7a. I MsvB gick vi nolla men red inte tillräckligt snabbt så vi kom precis utanför placering men hon hoppade jätte fint.. Idag i MsvB gick vi dubbelnolla och ökade tempot lite så vi kom 2a, hon hoppade fantastiskt som bara hon kan göra. Riktigt roligt, nu får gon gå MsvA i Umeå, högre än så får hon inte hoppa men det ska nog gå bra :)
Nä nu är jag hos Pilla o Per så vi ska kolla på lite One tree hill, mm så bra. Jag är helt förälskad i alla serier, aja hörs!


umeå

Ja imorgon bär det som sagt av till Umeå med Selma, pappa och Emma. Trots min förkylning måste jag ju som åka, men kan säga att det blivit typ 10 ggr bättre än för nån dag sen. Usch det var ett rent helvete de. Imrogon ska hon gå en 1.30, tror det blir bra. Vi åker ju rätt så tidigt (sex på morron) så hon hinner ju komma fram o avlasta benen en tag innan hon ska in och prestera.
På lördag är det ju första omgången med laget, det blir rikitgt spännande att se hur det går, Selma har ju gått bra alla tävlingar hitills och hon ska ju inte hoppa jätte högt så hon kommer säkert att gå bra. De andra i laget har också gått bra så hoppas att de håller i sig :) På söndag ska hon gå 1.35, de är första klassen så vi kommer iväg i bra tid iaf. Jag längtar faktiskt, så håll tummarna för oss :D

Har inte gjort så mkt idag, eller igår, eller på några dagar. Kan inte sova o det finns ju inget att göra, nästan så jag vill tillbaka till skolan, men det är bara nästan haha.. Jag har i varje fall ridit Kerstin och Selma idag. Kerstin var ju pigg som vanligt men Selma kändes seg o seg i munnen, jag har ju inte ridit henne sen i måndags och hon har mest blivit riden ute dom här dagarna så hon är väl inte genomriden ordentligt men men det blir säkert bra. Jag har packat alla Selmas grejor o mina grejor, usch hatar att packa o smörja men värst är ändå att packa upp, aja..
Nä nu ska jag ta o läsa lite Harry! Ojojoj finns det nå bättre än han? Nä va, tror inte det. Tänk om det var på riktigt fasiken va roligt, skulle lätt vilja vara en häxa på Hogwarts, haha ! Men vi hörs!


RSS 2.0