Skolan

Jaa nu har skolan börjat också. Än är det inte jobbigt, haha!  Ska iofs bara gå imorn sen åker jag till Sthlm med Selma :)
Hon tävlar fredag, lördag och söndag. Ska bli superkul!
Hoppas på att hon kan gå en nolla i 1.40, det vore skoj.

Har ridit lite på Norma och hon är väldigt rolig att rida ibland. Hon blir nog inte så svår att sälja. Vi ska på Gabyträning på tisdag. Spännande att se hur det ska gå. Vi har hoppat några småsprång en gång o imorn ska vi hoppa lite så jag hoppas att det ska gå bra!  
Loppan o Kerstin tränade för Tusse i söndags. Loppan var över förväntningarna. Kunde hoppa bana o allt. Det blir roligt nästa år när vi får tävla lite. Kerstin hade superdamp skulle man kunna säga men hoppa kan hon så de gjorde hon bra!

Ikväll är det ju Linas kvällsbok som jag ska titta på, haha, men nu ska jag nog städa eller nåt! Hörshej!


Hemma igen

Nu är det alldeless för länge sedan ja skrev igen.. Jag är för slapp helt enkelt..
Veckan hos Marcus hade i princip inte kunnat varit bättre. Mycket träning och ridning. Selma blev lite trött men jag tyckte trots allt att hon skötte sig bra. Hon tävlade torsdag och fredag i Gävle.. Första tävlingen utan placering på henne men men sådana kommerväl också.. Hon gick 1.40 på fredagen med två nedslag men hon var väldigt fin och det var väldigt lätt.. Så jag var nöjd ändå. På torsdag om en vecka åker vi till Sthlm och tävlar. Då går hon 1.20, 1.40, 1.40, så då hoppas jag på en nolla i 1.40. Känns som att det inte bör vara ngt problem men det är en tor tävling med mycket starter så förmodligen kommer det inte att vara enkelt.

Kerstin och Calippo har lite vila från tävlandet nu. De behövde det båda två. Kerstin är igångsatt igen och ska få träna på söndag för Tusse. Hoppas att hon kan sköta sig, men det gör hon ju mestadels.
Våran nya ponny Norma har kommit nu också. Hon är väldigt fin och rolig att rida på. Hon får förhoppningsvis följa med till Näset 19/9. Det blir sista tävlingen för ponnysarna innan SM också.. Kerstin får bara gå en LA då eftersom de inte har någon högre klass men vi får träna ist.

Hästarna är som sagt mitt liv och får jag inte hålla på med dem fullt ut vill jag inte hålla på alls, så jag hoppas att allt löser sig och blir bra!

Skolan börjar på tisdag. Det känns faktiskt bra, visst det kommer vara jobbigt innan man vänjer sig med tiderna men det går nog fort. Måste dock vara ledig tor, fre första veckan, och sedan vara ledig SMveckan så hoppas bara att jag får det.. Eller jag måste få det helt enkelt.

Nu ska jag nog kolla på film med Per o Pilla. Hörshej"

usch

Min dag känns så jäkla patetisk o att jag bara vill gräva ner mig nånstans! Hur kan man känna så egentligen? Känslan suger!
Calippo gick ju väldigt bra idag, nooot, jag ramlade till och med av som händer ungefär aldrig! Aja, nåt är inte bra med prinsen och det måste genast kollas upp!
Annars är det rätt okej. Åker ju till Marcus imorn, och vi bestämde idag att jag hänger med till Gävle på tävling på torsdag med Selmis, det ska bli skoj. Hon har ju kommit lite i andra hand nu, det har jag faktiskt lite dåligt samvete för men hon kommer jag trots allt kunna tävla några år! Sen ska hon få bo kvar hos mig och massa föl.. Om sådär 10 år kanske..
Det enda roliga idag är att pappa vann chips, o då snackar vi mkt chips, en påse av estrellas alla smaker så nu ska jag tröstäta tills jag blir fet! Haahah..
Aja nu ska jag packa! Hörshej!




tripp

Nu har jag varit på en tripp till Avesta med Sofiaf ör att kolla på lite hästar åt henne. Det var en som hon fastnade för och ska köpa.. Tror att det blir jättebra!
Tidningen var o gjorde reportage om mig o hästarna i tisdags så på Löprdag är vi med i LT :)
Utomhus SM är nu också, det är väldigt trist att inte Kerstin kunde gå där, typiskt att det skulle vara på gräs just iår! 
Nu är det inte länge kvar tills jag åker till Marcus heller, det lär bli roligt.. Hoppas att vädret kan hålla i sig också, roligt med lite sol igen.  Känns som att hösten redan har kommit o det suger ju!
Nä nu ska jag sova eller nåt! Hörsheeej!


.

Jaa, då var Juli över och typ sommaren! Så jäkla trist att det inte kan var lite sol!
Yran igår var väl helt ok. Lite sur att jag missade dead by april bara. Lite besviken på Lady Gaga, eller på ljudet, lät fan inte alltid bra inte.. Men förhoppningarna var väl för höga. Eller fan hon var ju bra, trist med hur mkt folk som helst, såg inte mkt i varje fall.. President talet var inte så jätte roligt heller, fast Ewert Ljusberg är rätt rolig må jag säga..  Det hände väl lite saker man lär ångra men skit samma!

Calippo ska tävla på Brunflos tävlingar hemma på lördag, sen har han nog ingen på ett tag. Men när det är hemma bör man passa på iaf. Kerstin ska få lite vila så hon är super fräsch sen till tävlngarna innan SM..
Jag åker iaf till Marcus om en vecka med Selma.. Rida o jobba. Lär vara trött efter den veckan men det ska bli väldigt roligt och spännande.. Marcus är ungefär bäst tycker jag.. Så himla duktig att rida så kan inte bli annat än bra den veckan! 
Åker till Avesta på onsdag med Sofia för att kolla på lite ponnysar åt henne.. Det blir skoj för henne.. Kommer ihåg när jag skulle få min första häst, det känslan går ju inte att beskriva.
Nu har jag inte ridit på tre dagar och det känns verkligen, usch nu vill jag rida massa. Roligast är iaf Loppan! Han kommer bli nåt väldigt bra! Sån känsla man får när man rider honom trots att han bara är tre. Det är grymt :)

Nu är det bara 3 veckor till skolan börjar, shiit vad tiden går fort. Känns inte alls länge sedan det var skola. Men men, ser faktiskt lite fram emot det. Fast lär ju vara roligt i typ en månad innan man är slutkörd igen!  Hahah, nä men ska kämpa på!  

Nä nu ska jag väl kolla på film eller nåt! Höörs!

RSS 2.0