kung

Fan vad skönt med lov. Kan ju inte finnas nån osm inte håller med mig! Men det lär ju gå fort, ajaa.

Idag har jag varit på Marcusträning med Calippo. Gick som vanligt super, han är så himla okomplicerad.. Vi bestämde iaf att jag ska åka ner till honom i sommar o vara där, det blir spännande. På måndag pker jag ju ner till Avesta, det kommer bli skoj!
Annars har det inte hänt något speciellt. Har inte börjat med engelskan än, smart Alex, eller inte!

Jag är himla less på ungefär allt, och nåt som stör mig mer än allt är fan skitsnack.
Aja hörs //A


hahaha

Jaa vad ska man säga, haha finns inget att säga så.
Fick migrän igår, inte det roligaste kanske, hoppas verkligen inte att det kommer tillbaka nu, har som inte haft det på länge men men skulle inte förvåna mig..

Har ungefär hur mycket som helst att göra med skolan, eller njaa, men skriva engelskan och jag pallar inte det! HAha Finns det nån som har blivit slappare med skolan än jag? Tror fan inte det! Men jag orkar ingenting med skolan mer, så jäkla tråkigt så lovet kommer ganska så lägligt då!

Ikväll ska hästarna få hoppa lite då. Inte Calippo men han hoppa för nån dag sen, han ska på Marcus-träning på lördag, det blir skoj. Sen åker ju jag o Selma till Avesta o ska träna en vecka. Finslipa inför tävlingarna..

Idag är det fan 100-dagars för alla studenter, verkligen roligt för dom. Haha, då äre ju bara två år tills det är de för mig och bara 107 dagar tills jag gått ut ettan. Det lät ju inge länge alls, eller så gjorde de ju det då! 

Höööörs A 


..

Idag har inte varit en bra dag. Varken hemma eller i stallet! Jag fick kliva upp tidigt vilket inte är uppskattat från mig. När jag hade ridit Kerstin och skulle rida Selma upptäckte jag att hennes ena baksko var jättelös! Kul.. Blev ingen ridning på henne då heller.

N
u längtar jag bara till nästa vecka då jag ska åka till Avesta, skönt att komma hemifrån o slippa skolan! Kommer nog bli riktigt roligt! När jag kommer hem är det bara en vecka tills tävlingarna med Selma börjar, då bör vi ju vara i finform efter den veckan :) Då kommer det vara tävling nästan varje helg, aja jag ser fram emot det iaf! Får se vad Selma går för nu när hon blivit gammal nog att tävla mot alla andra på riktigt!

Får se vad det blir ikväll, inte riktigt bestämt, men det visar väl sig! Hörs!

Äntligen

Fredag, gud vad skönt! Ska slappa heeela helgen! (:
Igår var ändå en gasnka slapp dag, va på Nolia mässan en sväng, sen matteprov, kors i taket men det kändes riktigt bra. Haha ! Så dagen blev inte så lång. Nu är det bara en vecka sen loov! SKÖNT!

Slutade kvart i 11 idag så de var skönt! Och såklart var tåget 20 över inställt så det blev buss ist, är  fruktansvärt less på tågen nu!
Hoppat Loppan och Calippo idag. Loppans första gång, det gick ju bra faktiskt.. Eh Calippo är ju bäst som vanligt, han kommer bli nåt riktigt bra faktiskt! Känns kul att vi har tagit fram han själva (:

Fick veta att en av mina sponsorer ska fortsätta sponsra i år. Tack!  Super bra!
Ajaa ska kolla på Lets Dance nu! haha, riktigt roligt att se faktiskt!


//A

bad day

Hade en lektion idag, eller egentligen är det väl två men aa skit samma vi skulle iaf skriva bloggar, haha. Blogga om nåt intressant i samhället, lätt nää! Jag skrev iaf om alkohol och droger..

Imorgon ska hela skolan på Nolia mässan iaf. Kan nog bli skoj, skönt att slippa lektion iaf! Har även matteprov på efm, får se hur det går, har försökt tagit hjälp av pappa men det medför ju bara konflikter, han tkr han har rätt och jag tycker självfallet att jag har rätt. Säkert är det han som har rätt, aja skit samma!

Nu ska jag iag åka och hoppa mina vilddjur! Så vi hörs!


Riktigt..

Riktigt skönt med sovmorgon imorgon. Väl behövligt känner jag, trots att jag varit sjuk och slappat lite så behövs det ändå! Är måttligt less på skolan nu, men vem är inte det?

Dagen har varit ganska lugn ändå. MEN jäkla tåget imorse kom inte så vi satt på stationen över en timme då vi sedan fick ta en buss. Väldigt irreterad på mittnabo tågen som har varit försena varje gång jag åkt nu i över en vecka, helt sjukt. Så kom ju då en timma o 45 min sent idag, känns ju bra, nä! Aja skit samma, efter skolan kom iaf mamma o pappa för att hämta mig. Vi skulle träffa min nya sponsor, väldigt trevlig. Känns bra (: Inte så mkt ridning idag heller, bara Kerstin. Idag var en dampdag som dom flesta av hennes dagar men sån är hon och hon är ju bäst så jag antar att jag får leva med det! Haha.

Har laddat hem några Gossip Girl avsnitt så nu blir det kika på det. Skulle kunna ligga i sängen hela dagarna och bara kolla på serier, så himla bra! (:
/A










sjuk...

Inte så roligt direkt! Eller rätt skönt att slippa skolan. Har bara legat o slappat, kollat på grey´s, hur bra är inte det? Sett alla avsnitt ett antal ggr men blir fan aldrig less (: Imorgon blir det nog skola iaf..
Ska till syrran o sova, kulkul. Vi har alltid skoj tsm, faast idag blir det till att hjälpa mig med matten.  Haha!



 

söndag..

Söndagar är inte roliga, eller faan skönt med helg men man vet vad man har framför sig, en hel jäkla skolvecka... Börjar iaf att bli sjuk igen så får se hur det blir med skola. Men bara två veckor till lov o då drar jag till Avesta! (:
Melodifestivalen har ju bara blivit ett skämt. Måns va iaf bäst, eller kanske för att han är snygg, vet inte haha.. Fast Amy var väl okej också, men alla andra sög! Aja whatever!
Sov läänge idag o det var skönt kan jag lova. Sen red jag o Emma ut Selma o Kerstin. Åkte till Elin o red Calippo o Loppan också, riktigt skoj. Nu är jag fan taggad när alla tävlingar drar igång! Skulle fan va värt o skita i skolan o rida ist! Hahaha.!
Jag o mamma ska käka god middag idag, skönt att de bara är vi två faktiskt!
Har kikat på One tree hill o Gossip, de äger. Även pluggat matte, mindre kul meen ska fan få bra på provet vilket kan vara svårt, haha!
Aja nu blir det Beck iaf! see ya

14/2

Ja eftersom alla andra bloggar kändes det som att det var lika bra att jag också gjorde det!
Har varit på tävling idag med ponnysarna, gick super. Riktigt roligt att tävla igen! Calippo gick nolla i både LC+5 och i LB, han är ju bara fem år så det var hans debut i LB. Nu behöver han bara en nolla i LB och en nolla i LA för att kunna gå ungponny SM, ska väl gå att ordna.  Kerstin gick en LB och kom tvåa, superlätt för henne men hon fick gå en lägre klass för att komma igång. Nästa tävling ska hon få gå MSV, går nog bra.
För övrigt är det ju alla hjärtans dag, den spenderas med en hemma kväll, kul, haha.
Nu blir det iaf god middag med mor o far! Hörs!
CalippoKerstin

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0