fredag

Nu är det inte långt kvar tills skolan slytar och det blir sommarlov.. Det längtar jag till kan jag lova.. Lite bra väder skulle ju sitta fint också :) Nästa helg äre ju träslaget, det blir jäkligt roligt, tror jag. Hahah..
Har inga tävlingar på länge heller. 14 juni blir nästa med Kerstin o Calippo..
Ikväll är jag barnvakt åt Albin, förhoppningsvis är han snäll så att allt går bra..
Har inte skrivit på länge dels för att jag inte haft tid och för att jag inte har något spännande att berätta.
Har sett Nationella proven i både engelska o matte. Engelskan blev ett G, inte bra inte.. Fick då VG på läs o hör som jag egentligen tycker är svårast så hade jag lagt ner lite energi på framför allt det muntliga hade det nog blivit ett VG. Lätt att vara efterklok men det är jäkligt surt när det blir sådär, aja.. Är ju inte så duktig i engelska så det var väl skit samma.
Matten var det två poäng från MVG, det är verkligen as surt! Fy fan vad less jag blir när det är sådär. Jag är ju inte direkt nå läshuvud men hade ju ändå tyckt att jag kunde få MVG i matte, lär det knappast bli nu..

Nåt som är mindre roligt är att Selma ska till ATG kliniken på måndag. Hennes sena på högerfram är inte bra.. Får hoppas att det redan läkt av sig självt som det brukar göra annars lär det bli lång vila.. Av mina erfarenheter från ATG så hittar de alltid något problem när man är där så de ändå måste vila.. Känns som att jag vill ha en häst på vila! Inte direkt.
Är en tjej som ska komma o kolla på Calippo.. Usch, vill inte att han ska säljas bort, han som är den roligast att rida.. Känns väldigt tråkigt eftersom vi gjort allt själva med honom, och nu när han är kvalad till ungponny Sm också.. Men men,  kan ju inte ha kvar honom, hoppas bara att han får komma till en tjej som kan ta han upp i klasserna eftersom han har den kapaciteten. 

Nä nu ska jag ta hand om Albin sen blir det Ben & Jerrys och kanske lite chips o dipp till One tree hill. :D


umeå

Varit i Umeå i helgen med Kerstin. Hon skötte sig bra. Dubbelnolla i LA. Rev ett i MsvB sen på söndagen i MsvA rev vi två men men, hennes första 1.20 så det var väl okej. Hon hoppade verkligen super men rev ut i två kombinationer, har ju alltid haft lite problem med dem. Men vi ska träna på det. :) 

Kung att Alexander Rybak vann iaf :D Han var lätt bäst. Ungefär alla andra sög.

Imorgon är det ju som sagt matte NP del 2  :/ Tror inte det kommer att gå bra, men men ska göra mitt bästa så får vi se hur långt det räcker..  Knappast till MVG iaf..
Annars är jag iinte så less på skolan längre, eller jo det är jag men nu när det börjar bli sommar är det mycket lättare att pallra sig upp till skoan, man blir så mycket gladare :) Usch det var inte länge sedan vi var i Stockholm i nian och det är liksom ett år sedan, det saknar jag faktiskt, och min gamla klass lite. Vi hade rätt skoj faktiskt :) Men men, life goes on!
Nu ska jag ta o plugga lite Matte så det kanske kan gå lite bra. Haha!"


isssch

Haft hur mycket prov som helst denna vecka.. Matte, engelska, ekonomi och spanska imorn. Det gillar jag inte. Typ mer prov än jag haft på hela året.. Men det är nationellas fel. Hatar dom! :/ Aja ska väl gå bra kanske. Haha !

Förra helgen var jag ju till Högbo med Selma.. Fredagens 1.30 gick vi nolla och blev placerad. Hoppade superbra.. 1.35 på lördagen rev vi första hindret, sen hoppade hon allt superlätt och bra. För laget på söndagen gick det mindre bra kan man väl säga. Aja skit samma!
Imorgon åker jag, pappa och Kerstin till Umeå. På lördag går hon LA, MsvB och på söndagen MsvA, det hoppas vi går bra. Men det ska det väl göra hoppas jag :) Behöver en nolla i MsvA isf blir det SM, vore ju kul med henne, inte direkt vad vi planerat men men :)
Har fått lite nya hästgrejor av mamma och pappa i veckan. Kerstin kommer vara så fin i dem :)

Var hos Mia idag och Albin tog då sina första steg.. Haha, han är så söt!  Pilla ska ju också ha bebis, längtar jag verkligen till. Kommer vara lika söt som Albin.. haha :D
Nu ska jag nog lägga mig o kolla på ett one tree hill avsnitt sen blir det sova! Hörs!


långhelg

Var ledig i torsdags för jag var på min mammas morfars begravning, inte direkt skoj men han var gammal..
Lite skönt väder har det ju också varit. Nu längtar jag verkligen till sommaren och sommarlov :)
Har såklart varit på tävling i helgen också, Östersund i lördags med Kerstin bara, Calippo fick stanna hemma för det är ju uselt underlag där. Kerstin o jag var med i Div1 laget som vann, kors i taket.. Duktiga fiickor :D Sen vann vi även LA:n.  Hur lätt som helst för henne. Men jag tänker då inte rida nån mer LB än i laget, helt värdelöst på henne. Det är alldeles för enkelt för henne..
Var på Leif träning igår med Selma också, det gick sådär. Testade ett nytt bett som inte funkade helt men jag måste väl rida lite mer på det för att känna ordentligt.. Hoppas att hon går bra till helgen i Högbo iaf :) Vi kom iaf hem typ kvart i tolv, och såklart när jag inte får sova tillräckligt många timmar får jag huvudvärk. Är så less på det nu! Måste kolla upp det, har fasiken det var och varannan dag nu! USCH!
Nu ska jag till stallet en sväng sen till mina systrar :)  Hörs!

RSS 2.0