tur

I söndags var vi iväg på tävling igen. Jag, Mariah, mamma, Lina och Jonas! Det var superroligt att L och J följde med också!
Rosie hade ett ner i 1.20 och et ner i 1.30. Hon var inte så fin i 1.20 men väldigt fin i 1.30. Rev utsprånget ur en
trekomb, men är supernöjd med den rundan ändå!

Här kan ni se filmen från 1.30!
http://youtu.be/esra2xyELDY


I helgen är det brunflos tävlingar som vi ska åka på. Hon går alla tre dagar, 1.20, 1.30, 1.35! Roligt att rida 1.35 också så vi börjar komma upp i höjderna!

Nu är jag ledig i 7 dagar men förmoodligen kommer det gå superfort för de skall spenderas i stan med tävling och sedan stråket som öppnar på fredag!
Jobbade på bilbingon nu ikväll som vi har varje onsdag, hjälpte några norska tanter som blev lite för fulla och inte riktigt såg vad man skulle dutta för nummer så jag tjänade mig en liten extra slant ;)

Tisdag 12/7

Det är inte så mycket som hänt sedan sist... Jag jobbar o jobbar!
En rolig nyhet är iaf att jag fick ledigt under Brunflo tävlingen så Rosie får då åka på meeting i tre dagar! Samtidigt så öppnar stråket och jag är ledig från torsdag- onsdag så det blir nog några dagar där!!

Rosie har kännts fin i veckan, tom så att jag kan hoppa på vanligt bett, dock kommer jag inte tävla på det för hon är lite mer bommar men det funkar fint att träna på!
Loppan kommer inte igång riktigt än så honom får vi vänta med!

I fredags var det avskedsfest för Linn som åker till USA på måndag och ska vara där i ett år! Det var en jätte trevlig fest trots att jag var nykter. Det känns som att det är det jag skall vara framöver. Så skönt dagen efter när man inte mår dåligt!
Imorgon ska ja och Linn åka och se på sista Harry Potter flmen. Jag är alldeless ivrig! Längtar som en tok..
Ikväll har jag natten på jobbet så då ska jag minsann ta mig igenom Halvblodsprinsen och dödsrelikerna del 1!

Vi hörs!!


vi spelade lite kubb, måttlligt less var jag på de här två som intekunde vara seriös i två sekunder ens... ;)



sedan spelade jag och per mot linn och pontus, vi var ganska överlägsna!!



jag och janne


Måndag 4 juli

Tävlingen igår gick inte så jätte bra! Inte så bra som jag hoppats. I 1.20 hade jag ett pet, helt mitt fel och i 1.30 hade jag två pet varav ett var mitt!
Hon kändes superfin på backen men i höger varv i hoppningen var hon helt mongoliserad.. Hon var inte bara tjaffsig som hon kan vara, utan hon verkligen bet tag i bettet så jag inte fick någon kontakt med henne. Så alla rivningar kom i höger varv, hon hoppade super och var fin i vänster varv. Haha! Två av peten kom för att jag inte fick tag på henne och hon tog inte halvhalten så hon fick väldigt stora språng på två oxar, jag skulle helt enkelt ha tagit tag i henne ordentligt. Det är jättesvårt när hon är såhär ojämn eller vad man ska säga, nu var det inte samma problem som jag haft. Det kanske inte ser så svårt ut men det är det verkligen!!!
Men men det är bara att träna på! :)

I övrigt har det inte hänt så mycket, jag jobbar på och det går bra.
Jag har varit ute och sprungit nu ikväll och det gick faktiskt riktigt bra så nu blir det stenhård träning framöver!

Vi hörs!

sommar

Vilket väder vi haft nu i några dagar, nu kommer sommarkänslorna fram på riktigt! Tänk om det kunde hålla i sig och vara hela sommaren! Då skulle man inte behöva längta bort och åka utomlands. Nu har vi ju inte den turen här i Sverige och Norrland!

Tänk om man skulle ha så mycket pengar att man inte behövde jobba. Vad mycket roligt man skulle ha!
Just nu skulle jag vara på P&L isf istället för att jobba. Jag skulle åka utomlands precis när jag kände för det, göra allt möjligt roligt med hästarna, det mesta av pengarna skulle gå till hästarna förmodligen. Men tänk vad skönt om man inte skulle behöva bry sig eller oroa sig över pengarna, vilken lättnad det skulle vara. Jag väntar fortfarande på de där miljonerna som jag kommer att vinna (eller så kommer jag att gifta in mig i en rikemans familj).

I tisdags när Rosamunda hoppade så hoppade hon fint. Hon känns väldigt fin nu! Är dock fortfarande lite jobbig i höger varv då hon blir lite mer tjaffsig och ibland biter tag i bettet så jag får svårt att styra. Men det har verkligen blivit stor skillnad från i julas när jag började hoppa henne efter sin vila med fölet. Så jag hoppas att det bara ska bli ännu bättre. Hon känns finare nu än innan hon fick Rockie och då gick hon ändå 1.40 så jag hoppas att det inte är allt för långt lvar innan hon kan gå det igen!

Nä nu ska jag lägga mig (eller ligger ju redan) och titta på Grey´s så att jag kan sova gott sedan! Vi hörs!


RSS 2.0