Hejdå!

Nu ska strax bege mig! Ska bara packa de sista grejorna!
Gårdagen var ganska jobbig, jag är inte den bästa på att säga hejdå! Men jag ska ju inte vara borta resten av mitt liv direkt!
Tydligen kommer jag inte ha någon dator med mig så när jag kan blogga nästa gång är oklart!

Vi hörs!


nedräkning

Nu går dagarna för fort! Hinner inte med allt som jag behöver göra...
I fredags var jag, Pilla och Meja på badhuset, hon älskar att vara där. Hon är helt tokig!
På kvällen var jag med några vänner och käkade på after worken på jämtkrogen, sedan gick vi på hockey. Min sista hockeymatch. Allt jag gör nu känns som att det är sista gången...
I Lördags tog jag det bara lugnt. Linn och Hanna från min klass kom och överraskade mig med tårta och present. Det var väldigt oväntat så chokad blev jag!
Igår tog jag ner hästarna till ridhuset och red, Loppan var faktiskt väldigt fin med tanke på att han inte är i igångsättningsstadiet bara.
Idag ska jag åka till stan och handla massa grejor som jag kommer att behöva ha med mig när jag åker.
Jag åker på onsdag morgon, ska köra ner alldeless själv så känner ni någon som vill ha skjuts till Norrtälje på onsdag så vet ni att det finns!
Nä nu ska jag göra mig iordning så vi kommer iväg nån gång! Hörs!

frikort

Nu har jag tittat på vakna med the vocie några mornar, vilket har gjort att jag kommit fram till att mitt frikort när jag nu skaffar nån kille kommer att vara Martin Björk!
Vilken jädra skön kille! Han är snygg, har het kropp och är dessutom rolig! Jag skulle verkligen inte tacka nej till honom! En sån kille vill jag ha! Känner ni någon sån kan ni hojta till ;)




Nä nu ska jag göra mig iordning och göra mitt sista pass på krogen. Vi hörs!

Iphone

Har varit in till stan idag, har bla lämnat in min telefon eftersom den inte går att ladda längre. Nu kommer jag att få vara utan iphonen i typ två veckor. Inte kul! Dessutom komer jag få en helt ny vilket iofs är bra MEN alla bilder, filmer etc kommer att vara borta!! Åhhh, självklart händer detta mig!  
Förmodligen komer de väl skylla på fuktskada vilket resulterar i att man får betala själv.
Jag tar väl fram nån gammal telefon här hemma eftersom jag heller inte fick en lånetelefon! Kul!

För övrigt så är det ju bra.........
Träffade Linn från min klass när jag var in till stan, det var skoj. Blir ju inte så ofta man ses nu mera vilket är tråkigt!

Imorgon ska jag dra ner hästarna till klubben och rida igen. Loppan ska få galoppera imorn, haha! Han har inte gjort det på flera veckor. Han är alldeless prillig nu, har fööör mycket överskottsenergi så det är bra att han kommer igång ordentligt nu och får göra av med lite energi.
Han har gått i sjukhage länge nu också vilket gör att han inte rör på sig så mycket. Jag törs inte sätta honom i någon annan hage nu då kommer han defenitivt göra illa sig så som de ser ut nu..... När leran fryser blir de inte roliga alls!

Nä nu ska jag slänga mig ner i soffan med Per och Pilla och titta på karatefylla (sjukt program). Vi hörs!



Bra det går

Allt går så himla bra nu.... Eller inte. Datorn där hemma funkar typ inte (virus), telefonen har fått nåt ryck och går inte att ladda. Blir så himla le. Nu måste jag lämna in den antar jag o hoppas på att den hinner nli klar innan jag åker, är ju bara en och en halv vecka kvar nu.




Jag måste dra ner hästarna till ridhuset var och varannan dag. Loppan går inte att rida ut på själv för tillfället och det är stenhårt på plan så det finns bara ett att göra.
Jag klippte honom i veckan så nu är han iaf fin. Är ju inte allt för länge sedan jag klippte honom men pälsen växer som ogräs. Rosie måste också klippas innan jag åker... 

Det blir inte en lugn vecka skulle jag tro, jag måste packa, och rida,  jag jobbar tisdag och torsdag, på fredag ska jag in på badhuset med barnen. Det ska bli skoj!

Vi hörs

Tillbaka

Nu har jag haft ett uppehåll från bloggen väldigt länge, men nu är det slut med det! Nu är jag tillbaka för gott en tid framöver.

Hästarna har haft lite vila, loppan (olycksfågeln) gör illa sig lite hit och dit också. Han skrittar nu endast men jag ska börja trava och sätta igång honom ordentligt nu i veckan.
Rosie har haft en liten vila på två veckor med lite skritt och och något travpass i veckan, hon ska också börja ridas ordentligt i veckan!

Jag har varit förkyld fram och tillbaka i snart fyra veckor, var till doktorn i fredags och då har jag fått stafylokocker, har fått antibiotika som ska göra mig frisk. Mår dock mycket bättre redan, går ju visserligen på värktabletter dygnet runt!
Förutom min lilla åkomma så är det bra! Är överlycklig att det inte blivit kallt ännu, det är verkligen inte roligt med hästarna då när man inte har ridhus och konstant fryser!

För er som inte vet så flyttar jag ner till Marcus Westergren för att jobba om två och en halv vecka. Jag tar med mig både Rosie och Loppan. Det ska bli riktigt roligt och spännande. Skönt att komma bort och få göra något man vill!
Det går ju riktigt bra för Marcus nu också, han kom 1a och 2a förra helgen i Örebro på deras elit/nationella tävlingar i 1.50, inte illa!

Nu ska jag slänga mig i soffan och titta på filip och fredrik, vi hörs!

RSS 2.0