Nu är det över

Den kom och den gick julen.... Jag har inte haft någon julkänsla över huvud taget i år förän på julafton, men sen var det över igen.
Jag har ju varit hemma nu över jul, åkte hem i fredags, dagen då all busstrafik var inställd i Jämtland. Så jag fick ganska många samtal om att köra försiktigt! Jag kom ju hem hel iaf som tur var!
Imorgon åker jag tillbaka igen, då tar jag med mig Rosie. Det ska bli roligt att ta med henne ner... Hon har ju haft lite vila nu så det är bara att sätta igång henne när jag kommer ner.

Julen i sig har varit super. Så roligt att träffa alla mina barn igen. Nu har jag fått lite ny energi igen! :)
Detta var vad jag önskade mig i julklapp ;
 1. Ny dator, (pappas skitdator är helt värdelös).
2. Varma skor, jag fryser redan om mina stackars tår, vi har knappt minsugrader så hur ska detta sluta!?
3. Varma vantar!
4. Loppan skulle behöva nya skydd, så jag antar att jag får önska mig det för han har inte riktigt varit snäll i år så han får nog inte så många julklappar skulle jag tro.
5. Pengar!!! Är det någon som har nån miljon över så kan jag ställa upp att ta emot den. 
 
Jag fick dock bara varma vantar och lite pengar, ingen miljon direkt men men det kommer ju en födelsedag inom kort.... Sedan fick jag lite annat smått och gott som är bra att ha!
Jag ska iaf köpa veredus skydd för pengarna jag fick i julklapp! Hästarna måste ha nya skydd som de kan tävla i!

Nä nu ska jag passa på att mysa med barnen min sista kväll hemma! Vi hörs!


snart jul

Allt går fortfarande bra här nere. Nu känns det som att det är mitt hem, efter bara tre veckor. Härligt!
Jag var och hälsade på Lina och Jonas i helgen. Var ledig igår så jag åkte direkt när jag slutade i fredags. Det var roligt att se hur de bodde, jättemysig lägenhet tycker jag! Fick även träffa Mimosa, hon var sig lik...
Alltså vi har plusgrader och spöregn. :S Alla runt omkring oss verkar ha snö. Jag är väl inget jätte fan av snö men det är faktiskt bättre än regn, dessutom blir allt så skitigt i denna lera! Snön kommer väl lagomt tills på fredag när jag skall åka hem. Med transport också! Förmodligen kommer det vara super mycket trafik så det kommer väl att ta hela natten för mig...

Loppan är faktiskt riktigt fin nu. Dock är han lite väl lat vissa dagar men där emellan är han super.

Nu ska jag ta och laga mig någon mat sen ska jag nog unna mig att göra en kladdkaka. Vi hörs!





Jag saknar alla mina barn där hemma!!!


Lucia

Allt rullar på bra här nere. Nu har Marcus, Lena och barnen kommit hem också så nu blir det väl någon slags vardag igen...
Vilken luciakänsla man får då. Inte direkt, ingen snö och plusgrader här nere. Heltokigt... Men det går lika bra för mig! Hatar att frysa!
Loppan sköter sig bra! Hoppade honom idag och han tycker att det är väldigt roligt! Dock var han lite väl busig!
Men men, så är det väl med unghästar ibland.
Lina och Jonas var och hälsade på mig i förrgår, det var väldigt skoj. Har inte träffat dem sedan Milles dop som var 1 oktober så det är väldigt länge sedan! Nu kan vi hälsa på varandra lite oftare när vi har nära till varandra! Jag ska väl ta och pallra mig till dem, har inte hälsat på dem en enda gång sedan de flyttade in förra hösten. Fy skäms!
Alltså jag har lärt mig massa nya saker, köra traktor, hugga ved och idag har jag även lagt klickgolv! Snart kan jag nog allt! Här och häpna mamma men jag har städat hela lägenheten idag också, den är stor så det är ingen liten etta om det var någon som trodde det. Eller ja, hela kan jag väl inte säga. Damsugit och torkat golv, torkat lite bord och bänkar. Dock skippade jag toaletten för min sambo duschade. (Kan även vara så att jag gjorde det med flit)!

Nä nu ska jag lägga mig och läsa, Saknad av Karin Alvtegen. Skitdålig bok men nu har jag läst mer än halva så då är det lika bra att läsa klart den! God natt!

Önskelista

Folk som säger att man är bönder för att man bor i Norrland har helt fel! Jag kan berätta att jag är mer bonde nu än jag någonsin har varit! Jag bor mer ute på landet än vad jag gjorde i Bräcke.
Jag kan tala om att jag har blivit en riktig hejjare på att köra traktor också, som om jag aldrig gjort annat...
Alltså mina dagar består av lite mockning, köra höbalar hit och dit, hämta havre (även det med en liten traktor), vedhuggning, matlagning och kanske till och med lite ridning. Vilket kap till brud va!? Eller kan man kalla mig brud, låter mer som karlgöra....

Jag har kommit på vad jag ska önska mig i julklapp iaf.
1. Ny dator, (pappas skitdator är helt värdelös).
2. Varma skor, jag fryser redan om mina stackars tår, vi har knappt minsugrader så hur ska detta sluta!?
3. Varma vantar!
4. Loppan skulle behöva nya skydd, så jag antar att jag får önska mig det för han har inte riktigt varit snäll i år så han får nog inte så många julklappar skulle jag tro.
5. Pengar!!! Är det någon som har nån miljon över så kan jag ställa upp att ta emot den.

Jag kommer förmodligen inte få något av det där men nu vet tomten iaf vad jag önskar mig!

Nu ska jag titta på One tree hill, vi hörs!!

Hatar telia

Idag fick jag reda på att jag måste betala 2000 spänn för telefonen! Hur är det möjligt!? Jag har ju inte direkt förstört den, den slutade ju bara att fungera! Hur kan det inte täcka försäkringen?? Jag blir så le! För tillfället skulle jag inte tipsa någon att köpe en iphone!

För övrigt så går det väldigt bra här nere för mig! Loppan sköter sig bra också! Han tycker nog att det är roligt med nytt ställe.. Ni som vill är välkomna att hälsa på! :)

Jag fick även bilderna att välja mellan som jag skall få sedan segern hemma i Bräcke. Inga roliga bilder direkt!
Här är dom!



Skit ful bakgrund, annars var det ju fint....



Kanske inte fullt så roligt när det inte var en hoppbild, men det var ju finare iaf!


fredagsmys

Nu har jag varit här i två dagar och det går bara bra! Än längtar jag inte hem, haha!
Jag bor med en tjej som heter Matilda som är väldigt trevlig. Det visade sig att vi hade väldigt många gemensamma bekanta. Världen är bra liten.
Marcus, Lena och barnen har åkt på tävling och kommer att vara borta i nästan två veckor...

Idag har jag ridit tre hästar plus Loppan. Han var iaf väldigt duktig när vi åkte ner i onsdags, inte ett ljud ifrån honom. Det kom när vi väl var framme. Han tror nämligen att han är en hingst så han härjar och har sig. Jag tror dock att han har väldigt roligt när han springer fram och tillbaka i hagen och visar upp sig. Självfallet har han tappat en sko idag, just idag som Marcus har åkt iväg. Någon sko har jag ju inte hittat. Om jag bara skulle hitta den kan jag ju slå på den men annars lbir det svårt!!!
 
När vi var klar i stallet för dagen typ vid halv sju åkte vi in till Norrtälje och köpte pasta. Tydligen har de en tradition med fettofredagar som jag måste vara med på!
Nä nu ska jag fortsätta titta på tv, vi hörs!

RSS 2.0