sundsvall

Idag har jag varit på en tripp till Sundsvall med Pilla, Per och barnen, en riktig familjedag kan man säga!
Jag hade inga ärenden att uträtta mer än att jag skulle köpa mig ett par stigläder till nya sadeln, ska även köpa Mariahs röda stigbyglar till att sätta på, kan nog bli lite häftigt. För er som inte vet har jag fått mig en equipe sadel för några veckor sedan, och gud så glad jag är över denna sadel, vad stor skillnad en sadel kan göra! Än så länge har hästarna hoppat med placering i alla de fem klasser som de gått sedan jag fick den! Måste ju helt klart vara sadeln. ;)
Jag köpte mig även body butter från body shop som var på halva priset, behövde det så det var ju helt klart ett kap! Var även väldigt sugen att köpa startkittet från id-sminket men avstod då det kostar 1000 kr och jag har lite annat som jag även vill köpa! Tex en ny tävlingskavaj! Men när jag fått min lön ska jag nog unna mig det minsann!

Imorgon ska Rosie få hoppa lite, tävling på söndag i Timrå. 1.20 och 1.30 skall hon få gå! Hoppas på fint väder och att hästen hoppar bra!



Denna doft blev det!


Glad midsommar

Vilket härligt midsommar väder vi har här i Norrland!
De senaste åren har jag varit på tävling den här helgen så jag vet inte riktigt vad man gör denna dag..
Imorse hade jag stallet i Mälgis och red på båda hästarna (i spöregn). Sedan packade jag ihop mina och hästarnas grejor för nu skall de stå i Bräcke över sommaren så att jag kan träna ordentligt!
Jag beslutade mig för att släppa ihop de i hagen tillsammans idag, de vill som gärna ha en kompis och de känner varrandra så bra så nu blev det så. Vi har försökt haft de tillsammans förut  men det har resuterat i att Rosie blir brunstig, Loppan blir hingstig, han ska försöka göra barn, Rosie blir sur och sedan går täckena sönder... Men nu har Loppan mognat på sig och inte varit hingstig på väldigt länge så det såg ut att gå bra!!







Jag har även hunnit med att vara torpet en sväng med Pilla, Per och barnen. Ridklubben ordnade midsommarfirande där så det var trevligt! Nu skall jag käka lite middag och sedan bege mig till Gällö med Linn och Carola. Jag kör och är nykter för att jag skall upp och jobba imorn!

Jag höll nästan på glömma att berätta att Albin äntligen fått sin lillebror. I onsdags morse kom han! En liten krabat på 3490 g och 50 cm lång. Ser fram emot att få träffa honom!

Vi hörs!!

Tisdag

Idag slutade jag halv tio eftersom jag hade natten, då åkte jag till stallet och red. Jag red en sväng på Rosie och Sofia var snäll och skrittade på Loppan, han har stått en vecka nu!
Rosie var fin, så fin som hon kan vara. Hon är ju alltid lite tjaffsig i munnen men det är något man får bortse när man bedömer om hon varit fin eller inte.

Igår var de båda hos tandläkaren, eller tandläkaren var här rättare sagt. Loppan hade lite hakar på någon tand (han har överbett därför kommer de). Men det var inge större problem, han ska kollas igen inom ett år.
Rosie hade inte heller något störra fel, lite sår för att hon går och biter emot så jag rekomenderades att rida på remontgrimma för att hon fått sår precis efter nosgrimman. Så jag får testa helt enkelt. Hon behövde inte på någon återkoll så det var ju bra!

Nu på efm har jag myst med Mejsan och Mille! Ska även sova här hos Pilla så kvällen kommer att spenderas i sämgen med Mille på bröstet!






Rosie efter vinsten i söndags, den nedre bilden är tagen av fotograf.



Meja var o red idag på Rosie



Sånt här mys har jag och Mille på kvällarna



Sötnos!!


Rosie

Det har blivit ävldigt lite bloggande nu! (Hur nu det kan komma sig när jag varit ledig)!
igår var det ia tävling hemma och Rosie fick gå en 1.20 och tog och vann! Det var en A:0/a så jag satsade och red fort vilket gick vägen! Hon känns super fin nu! Det är roligt att hon har sin topp som 15 åring! ;) Och bättre ska det väl bli, hon är ju inte hoppade jätte mycket efter sin bebis!

I övrigt har det väl inte hänt så mycket. Har köpt mig en iphone 4, det var verkligen värt pengarna!!

Nu ska jag gå iväg och jobba, mitt första pass för sommaren börjar jag med en natt! Men vi hörs snart igen!


Bilder

Hade stallet imorse, som tur var hade jag mamma till hjälp så det gick fort. Rosie och Connie var det som fick komma ut på en sväng idag. Inga problem med Connie idag heller, hon är så duktig. Hon fick dock ha den sadelgjord som Loppan brukar ha för att hon är lite för tjock! Haha...
Här kommer lite bilder på fina Connie..





Rocco och Connie blev vänner



 

 


Fotboll

Just nu sitter jag och tittar på fotbollen och väntar på att Pilla, Per och det nya tillskottet i familjen Mattsson, Esbjörnsdotter ska komma hem.. Zlatan levererar och levererar.. 3-0 står det nu efter 37 min, får se hur det kommer sluta..


Igår fick Rosie och Loppan hoppa lite grann. De kändes fina båda två men är dock lite slarviga, eller inte slarviga bara inte tillräckligt flashiga för min smak.. Haha! De hoppar otroligt mycket bättre på tävling, iaf Loppan. Det måste bero på min ridning, blir lite ineffektiv på träning. Men det är bättre att de hoppar bra på tävling än på träning såklart!

Idag red jag Loppan på en av åkrarna, det gick fint. Sedan var det dags för Connie att komma ut på en tur. Hon har ju vilat lite men nu är det time att komma igång igen innan hon ska åka till Mathilda som har Calippo. Mer okomplicerad treåring eller häst över huvud taget får man leta efter.. Inga problem med någonting. De brukar ju kunna vara lite busiga när de stått men icke, galoppfattning hade hon inte heller glömt! Måste vara hennes fantastiska mamma som hon brås på! Haha!
Jag har försökt skicka bild från mobilen flera ggr men blogg.se vill inte samarbeta (vilket händer rätt ofta)!


SMS-inlägg

photo0408 (MMS)


Mejsan o moster myser nu När inte mamma o ...

photo0400 (MMS)

Mejsan o moster myser nu När inte mamma o Pappa är hemma..


bilder

Hittade massa bilder på Pär och Mias gamla dator som jag tyckte var lite roliga.













Visst var Kerstin fin här....




Då var det över

Nu var det roliga över då! O fy tusan vad roligt det har varit... De senaste veckorna har nog varit de roligaste veckorna i mitt liv! Önskar att det inte var över! Kanske kan man få gå om!?

Gårdagen var ju helt galen iaf! Flaket var awesome, det absolut roligast jag gjort i mitt liv!
Vad mer kan jag säga!? Nu har jag ångest!



Först åkte alla treor båt



Här står jag med den fina skylten och alla blommor



Flaket



Kommer sakna klassen och allt vi gjort!!!


RSS 2.0