Tävling Näset

Igår var jag iväg till Näset och tävlade med Rosie och Loppan. Det gick riktigt bra och båda skötte sig (dom har blivit lite väl kära i varandra så trodde att de skulle riva transportn när de stod själva).
Loppan gick 1m och 1.10m, han hoppade superbra och var nolla i båda klasserna. Dock fick han två tidsfel i 1.10 för att han fick för sig att han var rädd för något och strannade och stegrade mitt i banan men jag är super nöjd med honom ändå. Det var ju trots allt bara hans andra 1.10!
Rosie var också duktig, hon var nolla i grunden i 1.20 och rev ett i omhoppningen men kom ändå 6a på det. Hon gick sin första 1.30 på nästan tre år och det gjorde hon super! Det var en A/0:a, rev ett hinder men hoppade bra och kom 2a! Det var verkligen jätteroligt att rida lite större klasser igen!

Imorgon är sista "skoldagen" innan studenten som är på onsdag. Jag vill inte sluta nu, jag vill ta studenten men jag vill inte sluta! Jag kommer sakna allt och alla oerhört mycket! Men men nu ska jag njuta av de två sista dagarna med klassen!!

Vi hörs!!

Tävling Ånge

Igår var Loppan iväg och hoppade i Ånge. Han fick gå en 1.05. Vi fick ett stopp, tydligen ett väldigt otäckt hinder, haha! Sedan rev vi ett hinder, dock helt mitt fel för att jag tog tillbaka honom för mycket!
Annars hoppade han superbra! Det är ju tråkigt när det blir sådana missar men han är ute för att lära sig och har inte varit ute så mycket så man får vara nöjd med det lilla tycker jag. Hade jag haft honom för fyra år sedan hade jag väl surat hela dagen om han inte gått nolla, men nu kan jag faktiskt fokusera på de bra sakerna ist vilket jag tycker att man ska göra!

Här är film från tävlingen.
http://www.youtube.com/watch?v=Mflgd8hSJmY&feature=channel_video_title


Nu är jag klar med det mesta i skolan, känns helt underbart. Jag vill inte att den här veckan ska ta slut, vill inte sluta. Självklart vill jag ta studenten men det känns vemodigt!!
Ikväll är det körfältsgrillen så då blir det mys med klassen innan!
Vi hörs!!

Mösspåtagning

I tisdags var det dags att sätta på oss mössorna. Det närmar sig med stormsteg. Om två veckor är allt över. Jag vill inte tänka så, nu ska jag bara ha roligt de här dagarna som är kvar så får man komma tillbaka till verkligheten efter studenten.
Men tillbaka till mösspåtagningsmiddagen som vi hade tillsammans alla treor på skolan tillsammans med lärarna. Det var trevligt med god mat, alkoholfritt eftersom skolan bjöd på middagen men det funkade ändå, det hade förmodligen varit lite trevligare om man druckit alkohol och blivit lite mer spontan.
Jag tror dock inte att jag kommer att ha på mig mössan så mycket, känner mig inte så snygg i den.. Haha! Sen har jag en känsla av att den inte kommer vara så fin till studenten om man använder den mycket innan. Sista veckan lär man väl bo i den så jag kan skippa den någon dag till!

Här kommer lite bilder från middagen








balen

Balen var helt sjuk.. Fy tusan vad roligt det var! Skulle verkligen vilja göra om det!

Här kommer några bilder så länge, fler kommer...





Här är vi hemma hos Michelle på lite förmingel



Jag och Michelle i limon påväg till gamla teatern



Lite fotografering innan vi går in



Promday

Imorgon är det dags för bal. Jag ska gå med Andreas som går i min klass. Jag hoppas att det kommer bli väldigt roligt, har höga förväntningar, kanske man inte ska ha..
Men imorgon kommer iaf minst sagt bli en hektisk dag. Upp i tid, ska försöka hinna sola, sedan är det dags för håruppsättning och smink. Köra in till stan, byta om, ta mig till Michelle för lite förmingel och sedan åka iväg till balen som börjar 18.00.
Ska ta mycket bilder med min fina dyra digitalkamera. Haha!

Jag har alldeless för mycket att göra i skolan nu!
* En svenska uppgift
* Göra klart svenska talet och hålla det
* Filosofiuppgift
* Tenta av 150p kurs, småföretagande A och B
Är det någon som känner att ni har lite att göra så är det bara att höra av sig, jag kan ställa upp med lite arbetsuppgifter.

Loppan och Rosie fick hoppa lite smått igår. Känns på dem att de inte har hoppat så mycket nu på ett tag. Skulle behöva hoppas åtminstonde två gånger i veckan men nu har det bara blivit en gång. Blir mer fokus på dem så fort skolan är över.
Loppan fick sova kvar i Bräcke inatt så jag red ut på honom idag och gjorde ett ordentligt galoppass.
Han var väldigt snäll (vilket han inte är i Mälgis) och var superfin. Blev lite galoppobyten på vägen också!

Nä nu ska jag titta på Big Brother! VI hörs!



Så här fina är Lina och Per ikväll när de är på bal! Önskar att jag hade varit där och sett dem!




Vemdalen

Idag drar vi ner till Vemdalen... Kan bli hur roligt som helst eller kanske hur tokigt som helst när man är med sköna människor! Men det ska iaf bli superroligt!

Innan vi far ska vi dra en sväng på vila där det är 50% på allt, kan ju vara roligt om man hittar något..

Hästarna fick hoppa lite småskutt igår, det gjorde dom bra. Vår hemmatävling blev ju inställd så det blir inte tävling på ett tag. Loppan ska få gå en klass i Ånge om två veckor och veckan efter får båda följa med till Näset. Jobbigt när man har planerat in en tävling o sedan blir den flyttad, men men...

Jag har alldeless för mycket att göra i skolan men det känns ju bra! Bara att hålla ut ett tag till!


Här kommer lite fler bilder sedan maskeraden!






Bättre sent än aldrig

1 maj, nu är det verkligen vår och sommar på gång. Vilken vecka det har varit med vädret, helt super. Dock var det inte så fint och varmt idag men det blir bättre!

Igår på självaste sista april käkade jag middag med systrarna och deras familjer sedan bar det av till stallet för att kolla på lite brasa. Senare på kvällen var jag med Linn och Carola, myste och spelade kort innan vi drog till ishallen där det var någon slags fest. Mest urartade fest jag någonsin varit på, tur att jag var nykter! Fy fan hur folk beter sig.

Idag skulle lilla snuffs Hilda fylla 11 år om hon hade levt. Nu är det över 3 månader sedan vi tog bort henne, usch tiden går fort!




Så här snygga var vi iallafall när vi var Kiss och vann!!

RSS 2.0