tävling med selma

Har tävlat på Färsta med Selmis i helgen..  Hon har skött sig rätt bra.
På lördagen red jag 1.20 o 1.30. I 1.20 rev vi sista hindret i grunden men det var dock mitt fel som tog i henne ist för att rida på. Men hon var ganska seg och trött i kroppen vilket hon aldrig brukar vara. Men men. 
I 1.30 gick det bättre och jag red på lite och tog bort några galoppsprång ist för att ta i henne.. Vi kom tvåa då. 
På söndagen red jag bara 1.30 och då var hon inte lika seg och vi blev tvåa igen. Med resultaten får jag väl vara nöjd men de var inte dom bästa rundorna vi åstadkommit men det kan ju inte alltid kännas toppen.. 
Lina och Mimosa var med och tävlade också, det har varit skoj. De fick en placering i 1.20 och var så duktiga :)

Det är så himla skönt med lov. Hade förväntat mig en sovmorgon men sov bara till kvart över 8 idag.. Inte så lång alltså, men jag kände mig utsövd så jag tog en promenad med Rocco hem till mamma och pappa.. Sen har jag ridit Selma, Loppan och longerat Kerstin. Loppan hoppade bra idag, han har så himla lätt för sig så han kliver bara över hindrena, man skulle vilja att han flasha lite men det behöver han väl inte göra när han inte hoppar högre än vad han gör. Han är super rolig att rida iaf. Nu är det bara drygt två veckor tills han ska visas, det ska bli riktigt spännande att se vad han kan åstadkomma. 
Än har jag inte börjat med historia uppsatsen, så jag måste väl göra det imorgon men jag orkar inte jobba på lovet.. Då vill man bara slappa. 

 Per bröt handen igår på hockeyn, tycker lite synd om honom för nu måste han gå med gips i 3 månader och snart kommer deras bebis. Om två och en halv vecka går datumet ut, så nu kan den komma i princip när som helst. Ska bli jätte roligt när den kommer :)

Men nu ska jag gå och göra lite micropop till mig o Per så hörshej!"

Lov

Jaa, nu har jag minsann lov igen. Väldigt efterlängtat kan jag lova.. Tänk att man kan vara så himla skol le, eller det är väl inte grejen utan det värsta är att kliva upp på mornarna. Vädret har varit piss också så man är väl inte så himla inspererad men gnistan kommer väl tillbaka när man fått vilat upp sig hoppas jag!

Ska skriva en uppsats om historia på lovet, tre viktiga händelser sedan 1945. Jippie! Skoj.. Är det nån som känner att dom har tid över så säg till, bra betalt får ni! Nä men ska väl ta tag i det också, men känns så himla jobbigt innan man kommit igång och valt sig ett ämne..

Mia, Pär o Albin var här och hälsade på en sväng, Albin är väl världens goaste! Aja men så råkar Mia nämna att hon fått Camilla Läckbergs sista bok och jag blev helt salig så nu har jag och mamma varit dit o hämtat den.. Nu blir det läsning för fulla muggar! Kan inte bli bättre.

Imorn ska jag o Elin löshoppa Loppan, sen ska jag rida Kerstin o Selma en sväng. Selma ska även bli färdigklippt och duschad inför tävlingen i helgen.. Ska bli himla skoj. Ska ta mig tid o kika på Elins lilla kattunge som jag inte ens sett än och nu är den några veckor och förmodligen inte så där liten o söt som dom är från början. Men men en kattunge är alltid söt!

Nu funderar jag på att göra mig lite micropop o lägga mig o läsa lite. Sov från halv 8 till halv 10 så än är det inte natt för mig.. Men vi hörs!


Kerstin!

Tävling på kungsnäs med Kerstin idag. Hon gick en MsvB och tog o vann! Hon är helt underbar! Kan inte beskriva med ord hur roligt det är att hoppa henne.. Dressyrarbete kan vi skippa men hoppningen är magisk.. Har man inte upplevt den känslan när hon hoppar går det inte att beskriva.. All damp hon har glömmer man bort när man hoppat en par språng på henne! Nästa tävlingssäsong kan få gå långsamt för hon är den absolut roligaste häst jag haft.. O hon är nog den som lärt mig mest också! Vi kan då helt enkelt summera att hon är bäst!

Kvällen hos Daniel igår var rätt trevlig. Roligt att träffa Martina igen, man träffar henne inte allt för ofta nu när hon gör lumpen..

Imorgon äre inge skola för min del, det ska bli riktigt skönt med en sovmorgon! Jag o Lina ska ta o hoppa våra hästar, dom ska tävla på färsta nästa helg så det blir en genomkörare. Selma ska även bli klippt imorn. Hon har blivit lurvig som en björn. Det funkar ju när hon står i Mälgåsen och blir riden ute hela tiden men inte när det är tävlingar kvar, lite vårdad kan hon få se ut. Nu är det ett tag sen Selma tävlade så det ska bli riktigt roligt att få tävla henne igen. 1.20, 1.30 o 1.30 ska hon få skutta runt.

Nu ska jag nog lägga mig i sängen o kika på film, blev inte så mycket sömn inatt så måste ta igen det nu! Hörshej!
   Kerstin   Calippo

sm i ljungby

Nu har vi kommit hem från Ljungby. Vilket äventyr!
Kan vara bland det roligaste jag gjort i mitt liv! Och det är defenetivt den största ponnytävling jag varit på! Går inte med ord att beskriva. Har man inte varit där och upplevt det hela förstår man inte. Men med 50 B-ponnysar som gick SM istället för 5 som det brukar vara i klasserna hemma kan ni kanske förstå hur stort det var. Det var 61 C-ponnysar och 27 D-ponnysar..
Kerstin har skött sig så himla bra.
I uppvärmningsklassen var hon nolla. I omgång 1 hade vi ett nedslag ur en två kombination. Kerstin hade verkligen en dampdag på fredagen men men.
Omgång 2 på lördagen hade vi också ett nedslag ur en tre kombination men hon hoppade så braa! Kan vara bland det bästa hon hoppat faktiskt. Av 57 c-ponnysar som startade den klassen var det bara 7 nollor, så banorna var inte lätt!
Tyvärr gick vi inte till Final men jag är supernöjd med hennes insats.. Hade vi varit nolla i någon av omgångarna hade vi varit till final. Och jag kan nästan garantera att vi blivit placerad! Den som var sist placerad hade 13 fel på de tre omgångarna och det skulle inneburit att vi skulle ha haft minst 9 fel sista omgången för att inte blivit placerad o så mkt fel har Kerstin aldrig haft i någon klass så det är lite frustrerande! Men men, till nästa år ska vi träna så hon är i toppform!
Jag blev iaf 27a av 61st så jag får väl vara nöjd ändå :) Och det var många som tyckte att hon hoppade helt fantastiskt vilket hon gör så det var kul att folk la märke till henne bland alla super ponnysar :)
Gå in på Elins hemsida o läs mer där! http://www.icurrent.dinstudio.se/


Nu ska jag kolla på Hollywood fruar och käka Ben & Jerrys!
Hörshej!



Ska be Elin att skicka lite bilder som hon tog på SM..

6/10

Imorron bär det iväg mot Ljungby! Jag mamma, Elin och Sara. Kerstin åker ju såklart också men hon åker lastbil från Sundsvall. Än har jag inte hunnit blivit nervös, skönt! Nu är det mesta packat o klart. Gud vad jag hatar att packa o ännu mer packa upp :S Men det är ju ett tag tills jag behöver packa upp iaf!
Jag o Kerstin har ju blivit tvkändisar nu också. Haha. Ungefär det pinsammaste jag varit med om men det får vi bjuda på! Titta vettja!
http://tv4play.se/nyheter/lokala_nyheter/ostersund?videoId=1.1249689&selId=1.1066756&currPage=0

Jag o Lina hoppade Selma och Mimosa idag. Vi var väldigt ambitiösa o byggde en serie o ett S. Det var rätt svårt men tyckte att båda skötte sig bra! Selma blir lite flack ibland när hon tycker det är för svårt och jobbigt men det ska vi jobba bort i höst och vinter!

Nä nu ska jag hoppa in i duschen o sedan ska jag packa klart så jag kan kolla på DHW ikväll ;)
Hörshej!

torsdag

Har precis suttit o läst massa bloggar, Kissie o Dessie o allihopa. Man blir så himla inspirerad! NOT! De är ganska ironiska och roande.  Men jag kände iaf att det var dags att skriva igen.. Jag kan faktiskt inte förstå hur man kan skriva blogg flera ggr om dagen, eller jo får man pengar för det så äre ju en sak. Men vilket liv, sitta framför datorn mestadels av dygnet.. Har man inget annat för sig skulle väl de funka kanske.

Kvällen har spenderats hos min syster med idol och godis. Det var smaskens. Hon bara växer och växer, snart är det ju faktiskt dags, eller ja drygt 6 veckor, tiden har bara runnit iväg. Men det ska bli skoj med en till bebis i familjen..

Imorgon är det bara en vecka till SM startar. Det känns som det var nyss som jag kvalade, men det är ju faktiskt några månader sedan nu. Än har jag inte blivit nervös men det lär ju komma garanterat. Fast jag brukar nästan aldrig vara nervös men detta lär nog vara ett undantag kan jag tro.. Tur att jag inte är nervös ofta, jag gillar inte den känslan riktigt. Men det går alltid över när jag kommer in på banan som tur är.. Oavsett hur det kommer att gå är jag nöjd att överhuvudtaget har kvalat mitt lilla yrväder. Det är lite trist att inte snygga Calippo får följa o visa upp sig men nu blir han ju förmodligen såld. Det blir nog jättebra för honom men jag kommer defenetivt sakna honom!
Imorgon kommer även Tv4 hit och skall göra reportage. Haha, jag på tv? Det går inte riktigt ihop, men men kan ju inte hända annat än att man skämmer ut sig.. Nädå det ska väl gå bra antar jag. De ville att jag skulle hoppa något språng så Kerstin får väl göra det, sen på lördag ska vi åka till Frösön så skall Tusse hjälpa mig med det sista inför SM.

Selma går verkligen jättebra nu.. Hon är lite trött i kroppen men på backen går hon super. Äntligen en häst som är normal att rida.. Det har dock bara tagit sisådär 2 och 1/2 år men den som väntar på något gott väntar ju aldrig för länge. Haha.

Jag funderar faktiskt på att färga håret brunt, är så less på mitt blonda som är rött när det växer ut. Hur fult som helst.. Men om jag inte passar i brunt kommer jag få ångra mig bittert. Kommer sakna det blonda o det lär väl ta lång tid att få det blont igen men kanske värt ett försök. :)

Pers bror Johan hade tagit med nå körskortsgrejs till datorn så nu blire hårdplugg så jag kan skriva in mig o ta nå körkortnån gång. Iofs äre ju 4 månader tills jag fyller 18 men tiden går fort. Jag måste ju ha pengar också som jag inte har men får väl spara eller nåt! Haha.. 

Nu blire filmtajm! Hörshej! 

 

RSS 2.0