Helg

Idag är jag ledig, skönt! Har ju blivit toksjuk! Har feber, är snorig, har ont i huvuduet, i öronen och ont i hela kroppen! Inte alls kul! Hatar verkligen att vara förkyld men men käkar massa tabletter så förhoppningsvis går det över..
Ska ha körlektion idag också, hur ska jag orka!? Men jag måste helt enkelt pallra mig dit!

Helgen blir lugn för min del, skulle gissa på att den kommer att spenderas i sängen! Kan vara lika så bra det!
Lite plugg ska det nog hinnas med också.. Kanske! Haha!

Klarade ju uppskrivningen i tisdags, gud så skönt när det stod att jag klarat det! Har nog aldrig varit så nervös någon gång tidigare som när jag skulle trycka på rätta.. Förstår verkligen de som inte vill tävla för att de blir nervösa. Nervositet är ingen härlig känsla alls! Men det var väldigt skönt när det stod att jag klarat det iaf!

 
Förstår inte riktigt hur Kerstin tar sig över hindrena på 1.20, hon har inte direkt den bästa tekniken men hon
tar sig över och bra gör hon det också!

Årets första tävling

Jaa nu har vi varit på säsongens första tävling jag o Kerstin..
Hon skötte sig exemplariskt! Kom 5a i LA o 2a i Msv B! Slagen med 14 hundradelar, så typiskt mig.. Men men det får jag allt vara nöjd med.. Jag tycker definitivt inte att det var de bästa rundor jag hoppat på Kerstin, är inte riktigt i tävlinsskick tror jag med det var iaf hon som tur var. Hon har blivit så duktig o så mycket mer rutinerad nu! Nu behöver jag inte komma perfekt på alla hinder, kan ju vara både för och nackdelar med det. Kanske att jag börjar rider slarvigare när jag kan göra det men jag ser mest fördelar med det hela! Nu längtar jag tills de högre klasserna kommer, de är roligast att rida på henne!

Ikväll ska jag nog hoppa Skimra om jag inte måste plugga.. Snart är det dags för uppskrivning o körning! Usch, har nog aldrig varit så nervös inför ett prov. Har nog inte heller velat klarat ett prov så nycket som nu så håll tummarna för mig!

Nu tycker jag verkligen att den här satans kylan kan försvinna! Hur länge ska vi behöva stå ut med den..
Känns som att det måste bli varmare nu om inte snön skall behöva vara kvar till i juli! Dessa snömängder kommer nog att ta lång tid innan de smälter bort skulle jag tro! Men som sagt vi får hoppas att vi får en lika varm sommar som vi fått en kall vinter!
Hörs!




Dagens dilemman

Hockey eller myskväll?
Blond eller brunett?

Ja det är inte lätt när det är svårt.. Ska man orka sminka sig och gå ner o kolla på hockeyn eller ska man sitta i soffan hela kvällen o svulla!? Svårt val! Brukar ju inte missa en enda match hemma men känner mig för seg ikväll så jag får se helt enkelt.. Och dessutom är det tävling imorn som jag måste vara utvilad till, ska nämligen jobba eftersom jag rider med Timrå i år så vi kommer att åka väldigt tidigt men det blir skoj.
Funderar på om man ska gå på krogen imorn eller inte!? Är det värt det? Är ju isf i Bräcke.. Haha...
Men jag ska väl kanske passa på att gå för nu börjar tävlingarna och då blir det inge sena kvällar inte, är en seriös ryttare!

Mitt andra problem är att jag måste färga håret som jag hatar! Det kliar och stinker nåt så för jävligt men det måste göras om jag inte vill att halva mitt håt ska vara rött och den andra halvan blont.. Nej tack!
Ska jag våga mig på att bli brunett eller ska jag vara tråkig o vara blond as usual!? Åh, tänk om någon kunde bestämma åt mig. Tänk om jag inte alls passar i brunt då är det inte så roligt.. Men just nu lutar det nog åt det bruna. Det går ju alltid att färga om. Jag får väl ha lite oranget, grönt eller vad de nu blir för att få tillbaka det blonda men den risken får man kanske ta. Är så himla less på mitt hår nu så nåt måste förrändras, kanske skulle klippa mig också. Aja jag får spekulera vidare i det där men nu ska jag iaf plugga körkort.. Vi hörs!

still eighteen

Idag har jag inte gjort så mycket, eller det har jag nog egentligen..
Klev upp halv nio, åkte sen till stallet o hjälpte Sofia att hoppa! Hjärtrud var lite busig som hon kan vara ibland och tyckte att vattenmattan var jätteläskig, men Sofia gjorde det bra.. Inte alls en lätt häst det där, red henne för någon dag sen och måste verkligen säga att Sofia gör ett super jobb med henne.. Hon kommer nog att bli väldigt duktig tack vare henne... Det är inte alltid dom bra hästarna som alltid ger en super känsla när man rider dom som gör att man blir bra.. Kerstin har aldrig gett en bra känsla förän nu och hon är skälet till att jag blivit lite bra och att jag kunnat rida så pass höga klasser på storhäst som jag gjort.. Hade jag haft en lätt ponny hade jag aldrig kunnat rida storhäst på det viset så jag tror att det är bättre med en svår häst som man måste lägga ner ett ordentligt jobb på och rida ordentligt hela tiden. Självklart är det bra med en brra lätt häst också men man kan ju inte få allt helt enkelt.. Så Sofia kommer få lägga ner mycket tid på henne men det kommer hon att ha igen senare och jag tror att hon kommer ha superkul med henne!
Efter hon hade hoppat red jag o Lina på våra hästar, Linas första ridtur efter Mimosas skada, kul att dom kommer igång igen.. Och jag är så himla glad att Kerstin går att rida på hack nu eftersom hon så himla lätt får sår i munnen nu.. En gång sår i munnen, föralltid sår i munnen!
Sen tog vi och åkte hem, käkade lunch och pluggade matte.. Kände mig väldigt duktig, men egentligen skulle jag väl pluggat körkort, känns som att jag borde spendera varenda vaken minut åt det..

Nu har jag precis kommit hem från att varit barnvakt åt Mejsan! Vi var o hälsade på Albin en sväng.. Älskar verkligen mina små gullebarn.. Det är så himla roligt med Meja som börjar prata lite bebisspråk, blir överlycklig bara av att se en, rullar runt, stå, sitta själv och sedan Albin som pratas på riktigt, gör massa hyss som man inte kan låta bli att skratta åt.. Det är så himla roligt att följa deras utveckling. Nu låter jag som en gammal tant som blivit mormor eller något men jag tycker faktiskt väldigt mycket om barn.

Nä nu ska jag fortsätta titta på flirting with forty.. Hur snygg är inte Robert Buckley i filmen då!? Som sagt jag är ingen gammal tant utan jag är fortfarande 18 och gillar att titta på snygga kändisar i filmer!
Höörs!


Ingen skulle nog tacka nej till honom!


16/2

Veckorna går så himla fort trots att det känns som att det går jättesakta.. Märkligt må jag säga.
På lördag är det dags för årets första tävling med Kerstin i timrå, ska bli riktigt skoj..
Hoppade henne i söndags och då hoppade hon helt fantastiskt igen, börjar få tillbaka sin toppform.. Dessutom hoppade jag på hack!
Har anmält Kerstin på träning för Christer Ericsson. Ska bli spännande o se om han har något bra o säga, förmodligen eftersom han tränar danska landslaget och har en rätt bra dotter!

För tillfället så håller jag på att plugga körkort så jag inte har något annat i huvudet, rätt segt eftersom det mesta inte ens går in i huvudet.. Men men ett tecken på att jag pluggar för lite :S
Nä nu ska jag fortsätta plugga så hörs vi!

Ny vecka

Ja nu är det ännu en ny vecka.. Helgerna går alldeless för fort! Tänk om det iaf var tre dagars helg, det skulle göra mycket.. Men men.
Helgen har varit lugn och skön! Ätit massa gott o bara slappat! Igår var jag ute hela dagen med Mia, Pär, Albin och Rex. Det var mysigt. Först var vi allihopa på isen sedan tog jag o Pär en sväng på skotrarna! Fasiken vad skoj det är.. Skulle vilja ha en skoter, eller två kanske! Dock körde jag in i ett träd för jag tyckte att jag var något proffs eller så o skulle inte vara sämre än Pär så jag köprde lika fort som honom på en lite och större skoter än honom och den ville liksom inte svänga när jag ville.. Som tur var gick det bra med både mig och skotern, tror jag!

Kerstin hoppade igår också, det gick sådär, känns att hon inte har så många höga språngi kroppen. Tur att det är ett tag till MsvA. Eller ja inte jättelänge men en par veckor iaf, så vi hinner få de sprången i henne för då hoppar hon helt fantastiskt.

Nä nu ska jag gå o ha spanska! Kuuul! Not.. Hörs

onsdag

Nu är det länge sedan igen.. Har inte riktigt tid med datorn nu! Pluggar körkort för fullt och sedan är det ju skola.. Hästarna tar ju sin lilla tid också! Håller på att bli förkyld, inte det roligaste, hatar verkligen att vara sjuk.. Men men då har jag ju haft min förrkylning den här våren!

Snart drar tävlingarna igång igen.. Det ska bli skönt att ha något att se fram emot på helgerna tycker jag! Veckorna går så himla mycket fortare då, kan ju dels bero på att det blir vår. Den 20e är det tävling i Timrå med Kerstin, hon ska få gå LA o MsvB.. Lite mjukstart inför säsongen. Hon ska få gå höga klasser i år, hon ska inte behöva gå de lägre klasserna. Känns inte som att hon är någt att spara på.. Hon är så pass gammal o ska bli fölmärr när hon pensioneras... Sen är hon inge rolig att rida LA och lägre på heller, hon hoppar inte alls då, hon går som allra bäst när det är högt och svårt. Tänk om alla kunde få den känslan man får när hon går som allra bäst, det är häftigt kan jag säga..
Nu ska jag iaf åka o tukta Skimra en stund.. Hon ska få vara med på hopplektionen idag. Hon tycker det är så himla roligt men hon är rätt dum med barnen och kastar av dom.. Kanske hon gör med mig idag också! Hope not!
Hörs!

RSS 2.0