körkort

Idag har jag gjort stadskörningen och halkbanan.. Fasen vad kul halkbanan var! Skulle fan vilja köra på isen o bara sladda. Haha.. Nu har jag iaf fått en tid för uppkörningen, bara till o plugga teori också.. Jag har ju gjort roligare saker i mitt liv. Men nu ska jag verkligen lägga ner lite tid så jag får det nån gång..

Endast fyra dagar kvar nu! Känner mig som ett barn igen.

Kersitn gick väldigt bra i helgen.. Hon var superlugn för att vara henne.. Första dan var det mardrömsövningar för henne. Galoppbommar på volt, studs på säkert 8 hinder och sen en serie. Inte hennes favorit övningar direkt men hon gjorde det riktigt bra..
Andra dagen var det bana, hon var lugn då också.. Lyssnade lite väl mycket ibland, kan ni tänka er att Kerstin blivit lydig.. Inte jag! Hahaa! Vi hoppade inte allt för högt, men hon kändes som att hon är på topp nu igen.. Ska fortsätta att inte hoppa för högt med henne. Hon h, har en tendens att bli lite oförsiktig när det blir för lätt för henne och så vill jag ju inte ha det..
Hoppade hingsten idag, ojojoj vilken häst.. Han är ju fortfarande lite valpig och så men när vi väl får ordning på det kommer det nog att bli rikitigt bra tror jag! Med hans galopp kan man nog hoppa högt. Åh som jag ser fram emot att åka på tävlingar med honom och visa upp honom.. Han är såå snygg!

Nu har jaft konstant huvudvärk i fyra snart fem dagar.. Kan vara det värsta jag vet.. Konstant ska jag nog inte säga, men de flesta timmarna på dygnet består av huvudvärk iaf.. Men men det ju inget fel på mig, allt är normalt.. Eller!?

Nu ska jag kolla på tv med per, pilla o lina höörs!


en vecka

Idag är det bara en vecka kvar tills jag fyller 18! Det lär ju bli hur roligt som helst, som jag har längtat. Tiden har gått väldigt fort, nyss var det två månader kvar och inte allför länge sedan var det ett år.. Efter jag fyllt år tycker jag att tiden kan få stanna upp lite, att våren och sommaren 2010 blir lång! Alla säger att ju äldre man blir ju fortare går tiden, hur kommer då det här sluta, att jag är 50 om inte allt för länge eller vadå? Usch, skrämmande tanke, 50 år, då har ju nästan hela livet gått.. Eller nä, men mycket av ens liv med familj o så.. Aja det är ju ändå dock några år kvar till dess som tur är.

Imorgon ska jag in och göra nån riskutbildning, ett måste till körkortet sen på måndag blir det halkbanan och stadskörning.. Det ska bli riktigt roligt... Då kan det väl inte vara så mycket kvar innan man kan göra uppkörningen!? Jag får helt enkelt ut o tokköra nu ett tag. Problemet är teorin, kan ju vara något av det tråkigaste jag varit med om.. Önskar att jag började tidigare med den.. Känns som att den behöver något längre på sig.. Önskar att jag bara hade det där körkortet NU! Men va fasiken det finns ju många som inte alls är lika smart som mig som klarar det utan problem, då borde det väl inte vara så svårt för ett läshuvud som mig!? HAHA..
Nä jag ska iaf plugga på som tusan nu!

Längtar fortfarande till träningen i helgen, trots att det är Kerstin som ska få gå båda dagarna.. Haha undra vad Marcus kommer att tycka om henne, eller kanske om mig... Men men det får jag väl ta, hon är ju jäkligt grym o hoppa, o hon har faktiskt gått SM så jag ska väl skita i vad alla andra tycker.. Jag vet vad hon går för hur dampig hon än är.. Hon är ändå den häst som lärt mig mest.

Nä nu ska jag kika på tv.. Hööörs!


Helg

Såå skönt med helg så man får sova lite.. Det tar på en att kliva upp halv 6. Mitt nya schema kommer vara skönt. Kommer för det mesta åka hem halv tre, börjar kvart i 10 på tisdagr, 12 på onsdagar och slutar 11 på fredagar. Kan man inte klaga över.. Det ska bli roligt med lite andra ämnen också, speciellt matte. OM jag nu kommer ihåg nåt utan att ha läst på ett år.. Igår var jag o Pilla på hockey i Järpen, det var skoj eftersom dom vann.. Vill åka på tisdag till Ånge o kolla på dom också. Har väl blivit deras största fan nu eller nåt.. HAHA. Men iaf när vi åkte till Järpen höll vi på o köra på en älg.. Usch, kan fan ha varit de läskigaste jag varit med om. Trodde verkligen att vi skulle köra på den.. Imorgon ska Kerstinperstin få hoppa lite. Ska bli spännande o seh ur hon kommer vara. Hon blir ju rätt taggad när vi hoppar, o vi har ju inte hoppat så ordentligt på någon månad. Inte så högt o när vi har gjort det har det varit något enkelt men nu börjar allvaret igen. Nästa helg är det Marcusträning. Kerstin ska få gå båda dagarna, så jag kommer ju vara aningen frustrerad efter lödagens pass kan jag lova. Övningar är inte hennes starkaste sida. Men det ska bli skitskoj att få träna för honom igen, var ett tag sen, tror inte jag gjort det sedan jag var hos honom i somras. Nu blir det iaf mys med Pilla, Per o Meja. Hööörs!

Skolan

Nu har skolan börjat igen, kul! Noot.. Men jag skall hålla humöret uppe så blir det lite roligare. Själva skolan är egentligen inget problem utan det är pendlingen.. När man måste kliva upp för att åka buss kvart över 6 och sedan hela dan hoppas på att man får ta halv tre bussen hem så man hinner rida innan kvällen. Oftast får jag ju ta den bussen o då äre inget problem, jobbigast är att kliva upp, men man vänjer sig väl.. Det är så svårt att hinna med läxor. Alla säger att man ska göra dem på bussen men hur ska man orka det på morgonen eller på bussen hem då man är ännu tröttare!? Tur att vi inte har så mycket läxor på min skola, hade jag gått på Wargen hade jag aldrig pallat..

Snart börjar tävlingarna, som jag längtar. Vintern är ganska tråkig på så vis att man inte har några mål, eller självklart har man mål att hela tiden bli bättre o stärka hästarna men när tävlingssäsongen börjar kan man inte låta hästarna stå nån dag till eller bara rida lite lugnt. Allt blir mer seriöst och man har något att se fram emot, veckorna går så himla mycket fortare.

Nä nu ska jag äta middag med min familj, Pilla, Per o Meja! Vi hörs..


7/1

Idag vaknade jag klockan 12! Usch, brukar fan aldrig sova så länge.. Typiskt att man ska börja göra det nu när skolan snart börjar. Men men det är väl såklart att det är nu om nån gång...

Jag red Kerstin idag som jag inte gjort på typ tre veckor eftersom hon stått hos Elin. Och dessutom red jag på bett som jag inte gjort sedan vi tävlade sist.. Det var skoj. Hon gick ganska bra. Såklart pigg men det är hon alltid. Men det var riktigt skönt att känna att hon funkar på backen fortfarande, har ju inte gått så bra med det på hack. Det är inte riktigt hennes grej. Ett litet problem är att hon fortfarande har svårt att svänga höger i galopp men men det lär vi få leva med helt enkelt..

Eftersom det inte är nå Paradise så blire ännu mer Grey´s :)
Hörs!

6/1

Tiden går för fort.. Nu är det fasiken snart skola! Vart tar dagarna
vägen? Blir ju rädd! Haha! Nu måste jag verkligen börja läsa till
körkortet! Har helt enkelt inte haft tid, eller kanske för myclet tid!
Men det är ju så himla tråkigt.. Men men, när jag väl har tagit det
så blire bra..

Nä nu ska jag nog lägga mig o kika på ett Grey´s snitt!
Vi hörs!


januari

Har hoppat Selma idag. Gick hur bra som helst trots att hon inte hoppat så mkt nu på slutet.. Har ju haft lite vintervila som var behövligt för hennes del och kanske min. Haha! Det märktes ingenting att hon inte hoppat på ett tag. Vilken stjärna hon är.. Hon skulle nog kunna hoppa hur högt o stort som helst.. Men hon är ju "bara" 8 år.. Det är nu allvaret börjar för hennes del!

Jag blir så less på allt folk som ska lägga näsan i blöt! Bry er om erat eget liv o skit i andras så blir det nog bättre.. Gå o sprida massa falska rykten är väl jävligt onödigt.. Eller vad tycker ni? O fort går det, och efter varje en som hört ngt så blir dde bara värre o värre o ännu sjukare grejer! 
JU sjukare grejer ju roligare och fortare sprids skiten, de rykten som är falska sprids fortast..
Man måste ha väldigt lite o göra när man snacka om alla andras liv..
Men det är väl så samhället är uppbyggt nu för tiden, det finns nog ingen som inte tycker om o höra skvaller o snacka skit, men när man gottar sig i andras misstag o bekymmer är man fan på en låg nivå tycker jag!

Imorgon är Meja en månad, tiden går ju hur fort som helst.. Känns som att det var igår som de ringde o berättade om att hon kommit..

Ikväll äre Paradise som det inte varit på hur länge som helst.. Då sitter jag bänkad framför tvn kan jag lova.. Efter det blire ännu mer Grey´s, har börjat kollat om på alla säsonger. Är på andra nu. Kan ju vara den bästa serien som finns. Älskar den verkligen!
Hööörs!

Livet är ingen dans på rosor

Nä det är det verkligen inte, speciellt inte nu!
Det här året hade nog inte kunnat börjat på ett sämre vis..
På måndag åker Selma bort på obestämd tid..
Min lilla Hilda som jag haft i snart 10 år ska få avsluta sina dagar snart då hon inte mår så bra längre..
Kan nog med säkerhet säga att jag aldrig känt mig så tom någon gång tidigare som jag gör nu!
Allt känns mest bara meningslöst... Och snart börjar skolan vilket kommer att göra mig ännu mer deprimerad.
Nä nu ska jag inte tycka synd om mig själv, men det är faktiskt just jämt vad jag gör. Man kan tycka att det är töntigt men det får ni tycka om ni vill.. Jag bryr mig inte ett dugg..

Kerstin kommer iaf hem på måndag, det ska iaf bli skoj. Hon ska få börja komma igång på riktigt nu så hon är i superform till tävlingarna börjar. Längtar till det! Hon ska få gå sitt sista tävlingsår och ska få gå ordentligt.. Efter det ska hion bli fölmärr på heltid.. Hon kommer förmodligen få många fina och definitivt bra föl.. Sådan kapacitet den hästen sitter på.. Synd att hennes tävlingskarriär inte blev längre än bara 3 och en halv säsong med nästa säsong.. Men det har varit så roligt att se hur hon har utvecklats både mentalt och fysiskt. Men det har ju inte varit den lättaste hästen jag haft men kan nog vara den roligaste med tanke på hennes bakgrund..

En väldigt rolig sak är iaf att Per friade till Pilla på nyår.. Så till sommarn blir det bröllop, och kan ni tänka er, jag har blivit tillfrågad att vara tärna.. Kan man ju inte säga nej till direkt. Hålla tal och ha finklänning på mig, kanske inte riktigt Alexstyle. Haha, men så får det bli..

Nä nu ska jag kika på film, jobbigt att man vänt på dygnet, eller inte nu men om en vecka när skolan börjar kommer de bli ett helvete. Men men.. Hööörs!




RSS 2.0