hatare

Nu är jag sjuk igen. Dunderförkyld, känns typ som att jag blivit överkörd av en lastbil eller nåt. Ont i exakt hela kroppen. Kan typ inte sova så kan ju säga att dagarna är väldigt långa. Så klart att jag skulle bli sjuk nu innan Umeå då jag liksom måste vara frisk, bara att hoppas att jag blir bättre. Förra året veckan innan Umeå var jag också sjuk, knepigt. Jag längtar iaf till Umeå, blir nog skoj. Har dock bara med mig Pappa, ( som är så duktig) och Emma men det ska väl gå bra I guess, eller de hoppas jag iaf. Hoppade Selma igår då kändes hon riktigt fin så det blir nog bra. Har även anmält till Gävle idag, Selma ska då få gå sin första 1.40, det blir mycket spännande. Det ser jag riktigt fram emot för att se hur hon klarar det :) 

Som sagt så har jag ju inte gjort nånting alls idag, typ suttit i soffan eftersom jag inte kan ligga för då kan jag ju inte andas, assegt. Har faktiskt gjort lite matte, då kände jag mig rätt duktig, fast lär väl måsta plugga mkt om jag ska få bra på provet nästa vecka. Fattar inte att kaptlena är typ 100 sidor långt o de ska vi göra klart på två veckor liksom. Eh inte så bra planering av våran lärare kanske, men men. Har pratat med Pilla o Per idag, super kul eftersom jag inte snackat med dom sen förra helgen innan dom åkte. Jaa, dom har de väldigt bra, varmt, är bruna, shoppar, badar kan man vara annat än avundsjuk eller, NÄ! Dom ska förmodligen åka i sommar igen nånstans så dom tyckte jag skulle ta o skaffa mig ett sommarjobb så att jag kunde hänga med, skulle vara huur skönt som helst, så får nog ta o hitta mig ett nu.
Nä nu ska jag nog lägga mig o läsa lite Harry Potter, ska göra en engelska resention på boken så vore bra om jag kunde läsa ut den nån gång, men Harry är ju min Idol så det går ingen nöd på mig! Haha!
Tjaarå!


lördag

Skönt med helg faktiskt.. Igår slutade jag 11 som vanligt så då tog jag tåget hem tjugo över. Jag kom hem och fick ett mindre roligt besked, inte så kul men vi ska inte gå in på det nu. Sen red jag Calippo som var väldigt pigg, kan han ha haft lite träningsvärk kanske för han ville inte jobba bara springa. Men så kan det ju vara. Sen stack jag till Mia o Pär, vi käkade på Thai med kusin o hans familj. Gissa om det var gott eller, älskar fan thaimat, så efter det kändes det som om jag var typ 5 jg tyngre. Efter det stack jag, evert o Johanna till stockholmarn, var väl kul..

Idag har jag som haft stalljour så det var bara att kliva upp halv 8, lite segt kanske men men. Red Kerstin, Selma o Calippo ( som gick mkt bättre idag ) dom fick gå över lite bomma, imorn tänkte jag nog hoppa dom lite. Ska även ha stalljour imorn också åt familjen Ek mot lite pengar, säger man ju inte nej till.. Haha.. Det enda som kändes lite jobbigt då är att jag ska till stallet vid halv åtta plus att man ska ställa fram klockan då, så det blir ju som halv sju, niice, eller inte.

Nu är jag iaf barnvakt åt min lilla sötnos. Han har faktiskt somnat nu utan krångel så då tog jag mig tid att sitta vid datorn. Kikar även på Robinsson, usch känenr att jag inte hade velat varit där eller kanske på stranden men träsk? Vad hände med det liksom.. Utan mat, vatten o en säng nä verkligen inget för mig.. Sen blir det Patrick 1,5 haha, låter ju som en bra film de. Linn ska nog även komma förbi en sväng, det blir riktigt skoj :)

Men men, vi höörs !


trött

Har sjukt ont i huvudet idag igen, är inte roligt. Men men, känns som att det börjar släppa nu iaf. Fick de igår på dan när jag var på tävling så har det hållit i sig trots massa tabletter. Vill inte få massa huvudvärk igen, det pallar jag inte!

Aja har ju varit på tävling hela helgen.. I lördags var det ponnysarna. Hoppade först en LC på Fannys Pepsi så att han skulle gå runt o de gjorde han super bra, så Fanny kunde sen hoppa felfritt på honom.. Calippo gick en LC o en LB och gick såklart nolla, han hoppar typ inte över hindrena men han var fin. Min lilla stjärna Kerstin gick LA o en MSVb som hon inte har gjort på nåt år och hon var felfri i båda klasserna. Hon är verkligen super bra nu. GÅr allt som det ska ska vinog rida MSVa till sommaren. Vi har några MSVb till att rida. Men hon har också väldigt lätt för sig, trots sin damp är hon nog den roligast av alla att hopppa :D Himla nöjd med henne.. 
Selma tävlade igår, gick en 1.20 o en 1.30.. I 1.20 kom vi 6a, o 1.30 rev vi ett men det var mitt fel, Selma var duktig. Lite jobbigt för henne att hoppa två klasser samma dag tror jag. Nästa helg blir det Umeå, det längtar vi till, första omgången med elitlaget..  Alla hästar i laget har varit fina så vi får hoppas att det håller i sig!

Nu har min syster o Per kommit fram till Thailand, inte alls avundsjuk va.. Gud vad jag önskar att jag hade kunnat följt med, men men så äre.. 

Ajaa nu ska jag ta o käka en Billys pan pizza så vi hörs!  

                                    

Fredag

Vaknade imorse med huvudvärk, inget som jag gillar direkt men som händer väldigt ofta, as drygt. Aja sov hos Pilla o Per så ringde till mamma o sa att hon fick sjukanmäla mig. Hade bara spanska idag så det var ju inte så mkt jag missade hoppas jag..
Elin kom till stallet med Loppan o Calippo så jag hoppade Loppan lite, hans tredje gång, han sköter sig bra. Dock är han en seg hingst men det blir nog fart på han.. Sedan red vi ut Selma o Kerstin en sväng, Kerstin var såklart piigg men det blir nog bra till morgondagen.. Hon ska gå LA, MSV B, Calippo ska gå LC, LB sen ska jag även hoppa runt på Pepsi så han kanske kan vara snäll med lilla Fanny, men kanske han kastar av även mig, hahaha, hoppas jag inte :D Kommer bli en väldigt lång dag eftersom jag rider alla klasser, aja det är ju skoj. På söndag blir det Selmas tur igen..
Jag, mamma o pappa beställde mat från jämtkrogen idag, för mig blev det kebab, rätt gott då.. As länge sen jag åt de men de var gott :D
Jag är ju bara lite avundsjuk på Per o Pilla som åker till Thailand på söndag, faan vad skönt.. Då får dom komma hem o vara bruna medan alla vi andra är blekfisar, kul för dom! Dom får ju iaf köpa med sig lite roligt till mig, haha!

Nä nu ska jag sätta mig framför teven igen, hoppas att Laila går vidare till final! Hon är lätt bäst av dom som är kvar, fast hon har varit bäst hela tiden.. Tjaaao!

slappp

Slapp dag idag igen :D Hade ingen lärare på efm så det blev att jag tog tåget hem 20 över 11, rätt niice! När jag kom hem var jag rätt så trött så tog och sov en stund.. Sen blev de att åka till stallet o hoppa Kerstin! Gick som vanligt super med henne idag.. Ska bli roligt att se vad hon kan göra i medelsvåren på lördag :D Det som kan komma att vara något problem är väl om det blir en trekombination, får så himla trångt i dem. Men men det får man väl ta när hon kan hoppa som hon gör antar jag.. Ska nog inte klaga..
Snaart kommer Mia, Pär o Albin på fika, haha mamma har bakat paj, liiiite gott då. Albin är iaf min favorit, finns de nån sötare unge eller? Nä tror inte det va.. När vi fikat åker jag med dom hem för ska sova hos Pilla o Per. SKoj skoj, eller hon ska väl hjälpa mig med matten men är ju snart klar så de går nog fort :)

Nu blire iaf ett Grey´s avsnitt innan dom kommer.. Älskareee!

Lyckat

Helgen med Selma blev väldigt lyckad.. I lördags i 1.20 kom vi 4a.. 1.30 gick lite sämre, efter ett missförstånd på en linje rev vi två hinder men det får jag ta på mig.. Igår i 1.30 var hon superfin i grunden och sedan när de höjt för omhoppning var hon också superfin.. Vi kom 2a då :) För att vara hennes första tävling på säsongen skötte hon sig super.. Nu när hon är sju och inte går som unghäst längre får hon visa vad hon går för. Jag är väldigt nöjd med henne. Extra roligt är det ju att det är jag och Elin som tagit fram henne, visst hon var fin när hon kom till oss som 5åring men hon hade ju inte gjort något då.. Och det är också roligt när folk tycker att jag har en fin och bra häst. Min lilla kossa :D Nu känns det bra och det blir  nog att hon får starta 1.40 i Gävle, blir spännande.. Men vi måste ju rida några om vi ska hinna kvala till SM.. Nu vill jag  bara skita i skolan för att  rida o tävla hela veckorna.. :) Men känns som att det kanske är bra att ha någon utbildning. Haha..

Jaa min dag började kanske inte så bra idag.. Sov hos Per o Pilla och hade ju såklart glömt mitt busskort. Jag o Per skyndade väl oss hem för att hämta de meen mamma jobbade o pappa var ju inte hemma så att det var ju bara att åka till mammas jobb för att hämta nyckeln o hem igen till busskortet.. Tåget hade ju då gått för ett tag sen men snäll som Per är tar o kör mig in till stan. Finns ingen bättre kille än Per, Pilla hade ju tur som hittade honom iaf.. När jag kom in till stan var väl klockan strax efter 10 o vi har haft friluftsdag så vi har typ suttit på isen o solat, rätt soft.. Slutade typ vid 12 när vi käkat lunch. Kändes som att det inte var nån mening att ens åka in då men de kunde jag ju inte veta.. Tog tåget tjugo över ett så kom ju hem kvart över två.. Skönt att komma hem tidigt en dag..

Har ridit Selma o Kerstin en sväng ute i skogen.. Gick bra.. Sedan hade vi ju nå möte i stallet som var helt jäkla värdelöst.. Eller ja de vare väl inte men de blir ju mer tjaffs än nåt bestämt på sånna dära möten.. Skit samma nu äre gjort!

Nu ska jag käka lite godis till teven.. Hörs!


äntligen

Är det helg och dags för Selmas första tävling för året.. Det blir kul.. Imorgon ska hon gå 1.20 o 1.30.. På söndag blire bara en 1.30.  Ska väl gå bra :) Emma ska med också, bra att ha nån som kan hjälpa mig lite.. Nu kommer hon tävla två helger sen en vila o sen Umeå vilket innebär första omgången med elitlaget.. Älskar umeåtävlingarna så jag kan ju inte annat än längta faktiskt :D Kerstin o Calippo ska också få tävla en dag nästa helg, ser jag också fram emot!

På måndag ska vi ha friluftsdag på skolan.. Skönt att slippa lektioner. Meen skulle haft typ tisdag ist för måndag är rätt slapp dag, men men..

kollat på Let´s Dance, väldigt roande.. Hhahah, skratta får man ju göra iaf. Ska kolla på ett Grey´s avsnitt nu, finns de nåt bättre eller? Nä tror inte de va.

Ajaa hörs!


usch

Nu vill jag ha vår. Det är så jäkla trist med all snö.. Meeen det känns som att det börjar gå mot vår iaf, vägen är bar. Haha..
Jag körde hem med Per idag från stan, börjar faktiskt bli ganska duktig nu.. Faast jag körde hans bil för första gången. Lite svårare än mamma o pappas bilar, eller kanske bara för att jag aldrig kört annat än Volvo. Aja Det gick ju ganska bra iaf..

S
kulle ha skridskor på idrotten idag, men man fick inte låna de o jag har då inga skridskor satte det blev Golds Gym ist.. Kommer förmodligen ha träningsvärk imorgon men det får man ta..
Jag har även matteprov nästa vecka på ett 76 sidor långt kapitel och jag har gjort 2. Bådar inte gott för min del.. Men men blir väl plugga hela veckan..

Till helgen blir det roligt iaf, två dagars tävling med Selma i Sundsvall.... Hennes första tävlining för säsongen.. Hon måste gå lite bra nu så att hon kan gä bra med Elitlaget, första omgången är ju ganska snart.. Fast det går ganska lågt för henne så det ska nog gå bra..

Det är fan fredag den 13e på fredag igen... Bäst o stanna inne eller nåt. Det var ju fredag den 13e för en månad sen liksom men fick lära mig nåt nytt att februari och mars har alltid samma dagar. Aja bra kunskap, hahah..

Men nu lbir det kika på Grey´s, mitt absoluta favoritprogram :)


Home

Hemma igen från min lilla tripp. Känns rätt skönt att få komma hem igen men det har allt varit roligt.. Ridit mycket och så. Tränat för Micke Schultz gick väl okej, träning dan efter också gick mycket bättre.. Men nu tycker nog min häst att det är skönt att få komma hem igen. Nu är det bara en vecka kvar till tävlingarna med henne börjar, det blir skoj och hon känns faktikst bra nu så det blir nog bra :)  

Skulle verkligen behöva längre lov, är så himla less på allt.. Eller ja framför allt på skolan, orkar inte kliva upp så jäkla tidigt som jag måste göra! Men men bara fyra veckor sen påsklov! Lär ju gå fort eftersom jag kommer ha tävlingar typ varje helg! Funderar fan seriöst om jag ska ta ett sabbatsår o typ rida, hahah ! Lite mer niice än skola!

Jag blir jäkligt irreterad på vissa personer som tror att dom är lite bättre och snyggare än alla andra.. Sånt är bara pinsamt!

Nu ska jag kika klart på Let´s Dance sedan blir det film och sova! Men vi hörs!

RSS 2.0